newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Dormax este acum disponibil si in farmaciile Catena!


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Joi, 19 mai 2016, 11:52 webReleases | Sanatate

Beneficiile unui somn odihnitor se observa in diferenta dintre o zi cu performante optime si o zi lipsita de rezultate. Pana si o ora de somn in plus sau in minus ne impacteaza activitatea de a doua zi. 

Insomnia este reprezentata de un somn inadecvat si poate avea unul sau mai multe simptome: dificultați de adormire, trezirea pe parcursul noptii si trezirea mult prea devreme dimineata. Toate acestea vor conduce la o stare de somnolenta pe parcursul zilei, dificultati de concentrare si memorare. De asemenea, simptome frecvent intalnite in cazul persoanelor care sufera de insomnie sunt: dispoziție depresiva, slabirea sistemului imunitar si cresterea riscului de imbolnavire, amplificarea perceptiei durerii, scaderea capacitații de conducere a autovehiculelor.


”O continua preocupare din partea oamenilor de stiinta dar si al specialistilor din domeniul medical a fost identificarea principiilor active care sa aduca ameliorarea acestor simptome fara a asocia acestora efecte secundare. Astfel, Dormax, noua formula introdusa pe piata din Romania asociaza principiile active naturale optime pentru redobandirea echilibrului psiho-somatic si obtinerea unui somn de calitate: melatonina, valeriana, pasiflora si macul californian. Dormax este solutia naturala optima folosita pentru echilibrarea sistemului psihic si eliminarea tulburarilor de somn.” A declarat Dna Dr Stanciulescu Dana, Presedinte Core Invest Health.


Dormi linistit cu Dormax!


Din punct de vedere a nutrientilor utili in ameliorarea tulburarilor de somn se gasesc la nivelul farmaciilor combinatii diverse, cu o eficienta mai mare sau mai mica. Aceasta deoarece, alaturi de originea si concentratiile principiilor active, elemente extrem de importante pentru eficienta produsului, un element definitoriu este asocierea lor astfel incat impreuna sa actioneze sinergic (efectul fiecaruia dintre cele principii active sa fie completat si amplificat de celelalte).


”Astfel, formula inovativa a tratamentului Dormax, recent introdusa pe piata pentru eliminarea tulburarilor de somn, asociaza melatoninei urmatoarele principii vegetale: valeriana, pasiflora si mac californian. Prin prezenta melatoninei in aceasta formula se asigura reglarea ritmului circadian, susținerea funcției imunitare si optimizarea funcțiilor cognitive. Valeriana are acțiune sedativa si hipnotica, reduce numarul numarul trezirilor din timpul nopții, are acțiune anxiolitica si promoveaza relaxarea la nivelul sistemului nervos central.Passiflora vine si completeaza actiunea melatoninei si valerianei asigurand obținerea unui somn odihnitor. Cel de-al patrulea principiu activ, macul californian, creste capacitatea de adaptare a organismului la schimbarile climaterice si este adjuvant in terapia oboselii cronice, care afecteaza organismul in momentul trecerii de la iarna la primavara sau de la vara la toamna.” A declarat Ruxandra Andronache,  Farmacist Diriginte farmacia Catena.

  87 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings