newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Eurodiagnostic - Acupunctura si biorezonanta te ajuta sa slabesti


PDF Print
A | a
E-mail
de | Luni, 12 octombrie 2015, 17:00 webReleases | Sanatate

Centrul de Nutritie si Remodelare Corporala Eurodiagnostic, un concept unitar pe piata de sanatate romaneasca, va propune tratamente holistice eficiente de mentinere a sanatatii pe termen lung.

Centrul dispune de echipamente specifice medicinei holistice si are specialisti in biorezonanta, acupunctura, medicina vibrationala. Biorezonanta si acupunctura in combinatie cu masajele, abordarea medicala clasica, schimbarea stilului de viata si a regimului alimentar fac ca rezultatele sa fie mai bune, iar pacientii sa slabeasca mai usor.

 

Potrivit ultimului studiu realizat in Romania pe supragreutate, un procent de peste 20 la suta dintre romanii cu varsta peste 18 ani sufera de obezitate. Rata obezitatii creste o data cu varsta. Astfel, la adultii de pana la 39 de ani obezitatea este prezenta la 9,9%, procentul creste la 30,1% la grupa de varsta 40-59 de ani si ajunge la 41,6% la persoanele de peste 60 de ani.

”Centrul de Nutritie si Remodelare Corporala Eurodiagnostic este un concept nou pe piata de profil din Romania pentru ca are o abordare noninvaziva, dar cu eficienta garantata, testata deja pe piata europeana. Managementul greutatii vizeaza stabilirea si standardizarea compozitiei corporale cu scopul de a personaliza strategia de dieta si stil de viata” declara dr.Byanca Sambeteanu, consilier nutritie Eurodiagnostic.

 

Centrul mai dispune de echipamente specifice medicinei holistice: biorezonanta, detoxifiere, control greutate. Masajele sunt efectuate de personal calificat, nevazatori.

 

Centrul de Nutritie si Remodelare Corporala Eurodiagnostic este realizat cu capital suta la suta privat si are statut de unitate protejata, majoritatea angajatilor fiind persoane cu dizabilitati. Detalii pe www.eurodiagnostic.net

  324 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings