newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: De ce ai nevoie pentru a afla cand va veni pe lume bebelusul tau: un calculator de sarcina potrivit


PDF Print
A | a
E-mail
de Cosminatapliuc | Luni, 21 septembrie 2015, 14:57 webReleases | Sanatate

Expertii NUTRICIA iti pun la dispozitie un calculator de sarcina care te poate ajuta sa iti calculezi singura data probabila a nasterii, incepand cu momentul in care organismul tau se afla in perioada fertila.

O sarcina fara griji este una dintre dorintele oricarei femei. Pentru a merge mai departe cu aceasta decizie, este nevoie de foarte mult curaj, dedicare si responsabilitate. Din momentul in care aceasta decizie a fost luata si iti dai seama ca esti pregatita pentru sarcina, te gandesti cu drag la clipa in care vei avea posibilitatea sa iei puiul in brate si sa il inveti care sunt misterele vietii, asa cum le cunosti tu. Dar cum iti dai seama cand o sa vina acel moment si ca stii totul despre sarcina, daca nu cu ajutorul unui calculator de sarcina?

Un ciclu normal de menstruatie ajunge la un numar de 28 de zile, iar intr-o astfel de situatie, este destul de usor sa afli perioada fertila. Trebuie sa iei in calcul prima zi de menstruatie si sa calculezi urmatoarele 14 zile. Din acel moment poate incepe perioada in care organismul tau este fertil si pregatit pentru o sarcina. Atunci cand  faci acest calcul, trebuie sa iei in considerare ca durata de viata a ovulului este de 1-2 zile, iar durata de viata a spermatozoizilor este de 3-5 zile.

Un calculator de sarcina te poate ajuta sa estimezi data probabila a nasterii si numarul de saptamani de sarcina. Medicii calculeaza sarcina pe saptamani in functie de prima zi a ultimei menstruatii, acest lucru inseamnand varsta cronologica a sarcinii.

Data probabila a nasterii se afla intre 38 de saptamani de sarcina si 41 de saptamani de sarcina. Probabil ca acum te gandesti ca in felul acesta se ajunge la un calcul al sarcinii pe luni ce depaseste numarul de 9, dar trebuie sa tinem cont ca acest calcul de sarcina este estimativ si depinde in mod direct de anul curent.

Stiinta NUTRICIA este alaturi de tine in aceasta perioada de sarcina, dar si dupa. Pentru a afla si mai multe informatii despre un calculator de sarcina si perioadele de sarcina, inscrie-te online in Club Nutricia si vei fi parte dintr-o comunitate care te va sprijini cu informatii si sfaturi de la medici specialisti, dar si de la mame cu experienta.
  182 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings