newsletter rss
HotNews.ro

[P] Atentie la escrocheriile cu tratamentul cu fototerapie 


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Vineri, 21 august 2015, 12:40 webReleases | Sanatate

ZEPTER Romania | Foto: webPR.ro
Compania ZEPTER Romania atrage atentia consumatorilor si autoritatilor publice competente ca pe piata din Romania se comercializeaza in scop medical lampi cu lumina led sub eticheta dispozitivelor medicale de terapie cu lumina polarizata.


Astfel, consumatorii/clien
tii sunt pacaliti ca terapia cu leduri ar vindeca sau ameliora anumite afectiuni, desi acest lucru este posibil doar prin tratamentul cu lumina polarizata.

Pana in prezent ZEPTER Romania a primit zeci de sesizari de astfel de situatii iar la Autoritatea Nationala de Protectia Consumatorului sunt inregistrate 73 de reclamatii.

Alte cateva plangeri de inselaciune se afla in investigarea poli
tiei.

Sub perspectiva imbunatatirii sanatatii, cei mai multi dintre cei inselati sunt batranii, care in speranta unei ameliorari sau vindecari platesc pentru un produs care nu genereaza efectele asteptate.

 

Zepter Romania informeaza cetatenii ca tratamentul cu leduri nu vindeca sau amelioreaza afectiunile reumatice, nu reduce perioada de vindecare a plagilor si nu are efecte asupra bolilor care sunt indicate in prospectul de insotire cu care sunt vandute lampile.


Zepter Romania precizeaza ca escrocii profita de confuzia cetatenilor si folosesc intentionat toate datele medicale ale terapiei cu lumina polarizata, un tratament omologat si aprobat international.

In plus, pentru a mari confuzia, lampile cu leduri sunt fabricate astfel incat sa semene cat mai mult cu dispozitivele medicale cu lumina polarizata omologate pe pia
ta.

Zepter Romania recomanda cetatenilor sa se informeze atunci cand achizitioneaza un dispozitiv medical care foloseste lumina polarizata pentru tratarea unor afectiuni.

Ace
stia trebuie sa ceara distribuitorilor certificatele de omologare a produsului, numarul de omologare a dispozitivului medical, certificate de asigurare a calitatii, certificate de conformitate si clasificarea de produs conform protocoalelor UE.

 

      ZEPTER Romania pune la dispozitie ”telefonul clientului” in cazul in care oamenii nu sunt siguri de ceea ce cumpara

 

Pentru a veni in sprijinul consumatorilor si pentru a putea fi evitate escrocheriile, Zepter Romania pune la dispozitia clientilor un numar de telefon la care acestia pot suna in momentul in care au dubii cu privire la achizitionarea unui dispozitiv medical cu lumina polarizata.

Un specialist Zepter va indruma cumparatorii in pa
sii pe care sa-i faca la achizitionarea unui dispozitiv medical cu lumina polarizata. In cazul in care specialistul are indoieli asupra calitatii produsului, cumparatorul va fi indrumat catre autoritatile competente pentru a fi lamurita situatia.

”Telefonul clientului” este 021.30.20.406 sau 021.30.20.499, cu tarif normal. Specialistii ZEPTER vor raspunde solicitarilor, zilnic de luni - vineri intre orele 10.00 - 16.00.

Zepter Romania cere Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, Ministerului Sanatatii si Politiei Romane sa se sesizeze in legatura cu aceste fenomene infractionale carora, in ultima perioada le cad victime tot mai multi romani.

  1623 vizualizariWebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings