newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Apiland propune o cura cu pastura!


PDF Print
A | a
E-mail
de ArenaCommunications | Duminică, 26 iulie 2015, 20:50 webReleases | Sanatate

logo-Apiland-2014-oct | Foto: webPR.ro

Pastura Apiland este un remediu ideal pentru a scapa de toxine si pentru a ne intari sanatatea, in general. Pastura este, de fapt, un polen fermentat. Albinele aduc polenul la stup, apoi il aseaza in celulele fagurilor si il preseaza pentru a scoate aerul, dupa care astern deasupra lui o pelicula de propolis. Cum in stup este foarte cald, polenul fermenteaza si se transforma in pastura, o substanta aproape miraculoasa - bogata in vitamine, minerale, enzime si factori antibiotici. Pastura este recomandata in curele de detoxifiere si mai ales pentru cei care au probleme cu stomacul ori cu ficatul sau care se confrunta cu o digestie lenta.

                          

Pastura are capacitatea de a regenera ficatul, de a stimula digestia, secretiile biliare si functia colonului... Reda vitalitatea si energia. In plus, se digera mult mai usor decat polenul. De aceea, cu totii avem nevoie de o cura cu pastura: copii, parinti, bunici sau strabunici!

Cum bobitele de pastura au un gust natural dulce-acrisor, Apiland a pregatit, special pentru cei care prefera mai mult gustul dulce, si varianta de pastura in miere, un produs absolut delicios. Pastura macinata si dizolvata in miere cruda va fi chiar si pe placul celor mai mofturosi copii. 

 

Acum, la cumpararea unui borcan de pastura de 500 de grame veti primi gratuit si un bocan de pastura in miere de 200 de grame. Acest pachet promotional este disponibil, prin comanda online sau telefonica, la pretul de 159 lei (transportul fiind inclus).

 

Alegeti produsele apicole din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei, apicolele Apiland! Laptisorul de matca pur si crud, tonicul apicultorului sau tonicul regal, polenul crud poliflor, pastura si mierea cruda sunt esentiale pentru un stil de viata sanatos si de succes.

 

Produsul este disponibil pe www.apiland.ro sau la telefon 0371.78.00.78.

Pret: Pachet Pastura (500 g) + Pastura in miere (200 g) - 159 lei

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati agentia de relatii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, adresa de e-mail: office@arenacommunications.ro, www.arenacommunications.ro).
  397 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by