newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Gala Sanatatii ofera locul I Dr. Catalin Copaescu - Delta Hospital pentru "Cel mai performant management medical privat"


PDF Print
A | a
E-mail
de MakeSense PR | Vineri, 16 decembrie 2011, 17:20 webReleases | Sanatate

Delta Hospital Logo | Foto: webPR.ro
Catalin Copaescu, Seful Departamentului de Chirurgie Generala si Director al Centrului de Excelenta in Chirurgie Bariatrica Delta Hospital primeste Premiul I pentru "Cel Mai Performant Management Medical Privat" acordat in cadrul celei de-a IV-a editii a premiilor Galei Sanatatii, care a avut loc miercuri, 14 decembrie 2011.

In cadrul sectiunii  "Cel mai performant management medical" s-au premiat cele mai bune programe de dezvoltare, cel mai productiv management al calitatii, calitatea serviciilor medicale si de ingrijire a pacientului,  siguranta acestuia, gradul de modernizare si confort al spitalului si profesionalismul personalului medical.

Premiul a fost acordat in urma evaluarii institutiilor medicale inscrise, iar indeplinirea tuturor acestor obiective au adus spitalului Delta Hospital titulatura de "Cel mai performant management medical privat".

"Delta Hospital este visul devenit realitate al unor medici romani de a pune bazele unui spital care sa intruneasca atat calitatea actului medical, aparatura performanta, cat si expertiza medicala in beneficiul pacientului. Acest premiu ne onoreaza pentru ca recunoaste efortul nostru de a construi acest spatiu medical asa cum ni l-am dorit."
Dr. Catalin Copaescu, Delta Hospital

Gala Sanatatii este cel mai important si asteptat eveniment medical al anului, care premiaza realizarile deosebite in domeniul sanatatii, incurajand dezvoltarea sistemului sanitar romanesc.

Despre Delta Hospital

Delta Hospital este un spital ultramodern, finalizat in 2011 si care are o suprafata totala dedicata serviciilor medicale de circa 10.000 mp. Delta Hospital ofera o gama completa de servicii medicale necesare pacientilor, de la consultatii, analize, investigatii si diagnostic imagistic de ultima ora, pana la tratamente medicale si chirurgicale de top, acoperind toate domeniile patologiei medicale. Profesionalismul medicilor, notorietatea lor si calitatea actului medical, alaturi de confortul premium oferit de Delta Hospital, au facut ca acest spital privat sa fie preferat de peste 10.000 de pacienti, in ultimele 6 luni ale acestui an.

Delta Hospital se afla intr-o cladire pe cinci niveluri, construita special in acest scop. Spatiul are o structura gandita sa reziste la cutremure de gradul 9, dispune de trei case ale scarilor cu trei ascensoare si, de acces special al ambulantei pe rampe. Cladirea dispune de sisteme de climatizare, detectie si protectie contra incediilor, sisteme de supraveghere, alarma si paza si toate dotarile necesare sigurantei pacientilor. De asemenea, Delta Hospital dispune de retele de telefonie, intranet, televiziune si internet puse la dispozitia medicilor si pacientilor.

Mai multe detalii despre Delta Hospital puteti gasi pe www.deltahospital.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  449 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings