newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Solutii financiare in sprijinul Dezvoltarii Durabile a Autoritatilor Publice Locale din Moldova


PDF Print
A | a
E-mail
de andreea.maier | Miercuri, 11 mai 2011, 12:15 webReleases | Politic/Administratie

<br>Evenimentul se adreseaza reprezentantilor administratiei publice locale din regiunea Moldova: sunt invitati primari de localitati, presedinti de consilii judetene, reprezentanti ai institutiei prefectului din judetele regiunii istorice Moldova si va aduce in discutie teme precum: Strategia Nationala pentru Dezvoltare Durabila a Romaniei, solutii de finantare si de garantare, solutii de eficientizare a activitatii si  solutii financiare si tehnice pentru izolarea termica a locuintelor.

Conferinta isi propune sa informeze si sa puna in contact direct reprezentanti ai administratiei locale, ai Guvernului si furnizorii de tehnologie si de solutii financiare pentru a gasi cele mai fiabile si eficiente cai de modernizare a administratiei publice locale.

"Dezvoltarea Durabila este un concept obligatoriu pe care trebuie sa-l luam in calcul in toate planurile de dezvoltare pe care localitatile din Romania le elaboreaza. Este obligatia noastra sa implementam masuri care nu ne vor afecta in viitor accesul la resurse si care ne vor ajuta sa pastram sau sa crestem standardul de viata. Autoritatile publice locale sunt primele care trebuie sa gandesca si sa aplice aceste masuri si din acest motiv am creat o platforma de discutii intre institutiile centrale, furnizorii de solutii financiare si autoritatile locale pentru a gasi cele mai bune cai de rezolvare a problemelor cetatenilor" a declarat Ion Radu, Managing Director BTL Design SRL.

In calitate de vorbitori oficiali au fost invitati reprezentanti din Ministerul Administratiei si Internelor, ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, specialisti din cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale. Vor sustine prezentari pe tematicile enumerate reprezentanti ai CEC Bank, ADEPLAST, Fondului National de Garantare a Creditului Rural (FNGCR), Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est.

Centrul de Afaceri si Expozit "Mircea Cancicov", unde se va desfasura conferinta, a fost construit in urma cererii de finantare depuse de Primaria Municipiului Bacau pentru Proiectul "Centrul de Afaceri si Expozitie Bacau", in cadrul Programului PHARE CES 2004-2006  - Proiecte mari de infrastructura regionala. Acesta cuprinde un incubator de afaceri, un centru de afaceri si marketing unde se pot organiza conferinte la standarde europene, impreuna cu doua pavilioanele expozitionale de 6000 de mp. Este cel mai nou, modern si functional complex de afaceri din zona Moldovei - www.adlbacau.ro.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media Ziare.com, IasiPlus, Monitorul de Galati, PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Agora News, IT Trends, Wall-street.ro, Startups.ro.

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informatei, comunicati, afaceri si distributie de carte straina si este prezent in piata publicatiilor de IT&C din 1992.
In prezent, Agora Group detine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends (ambele lansate in 2009), evenimentele: Conferintele Regionale Agora, Conferintele de Tehnologie Agora, Conferintele de Soluti Agora, mesele rotunde IT Trends, eLiberatica - conferinta anuala pe tema Open Source Free Software, serviciul de distributie de carte straina Byblos si portalul online cu serviciul de stiri AgoraNews.

Detalii pe www.agora.ro

Despre BTL Design

BTL Design este lider in organizarea de programe de evenimente destinate mediului de afaceri road-show pe teritoriul Romaniei. In portofoliul nostru se regasesc mai multe programe de evenimente derulate din 2005: Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor, EUSol Solutii europene pentru afaceri, Parteneriatul Public- Privat, instrument de lucru strategic pentru administratia publica locala, Modernizarea si Eficientizarea Administratiei Publice Locale din Romania, Solutii pentru administratiile locale in contextul crizei economice, Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale. Firme de renume din domeniul serviciilor financiare, telecom, IT&C, consultanta au ales sa-si promoveze solutiile in cadrul evenimentelor organizate de catre noi. Detalii pe www.btldesign.ro

Misiunea BTL Design este sa construiasca o interfata eficienta de comunicare intre furnizorii de solutii pentru mediului de afaceri si potentiali beneficiari ale acestora.
Despre ADL Bacau

Agentia de Dezvoltare Locala Bacau este o institutie publica de interes local, cu personalitate juridica proprie, ce functioneaza sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Bacau. Obiectul de activitate al ADL Bacau il constituie realizarea ansamblului de masuri, programe, activitati profesionale care sa contribuie la dezvoltarea economico - sociala a Municipiului Bacau.
ADL propune administratiei locale programe de dezvoltare si proiecte cu finantari nerambursabile pentru atingerea obiectivelor proprii si de dezvoltare a municipiului. Detalii pe www.adlbacau.ro

 Citeste mai multe despre   
  585 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by