newsletter rss
HotNews.ro

PER SECTOR 4 a initiat o petitie pentru refacerea urgenta a Parcului Tineretului din Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de PerSector4 | Marţi, 5 mai 2015, 1:11 webReleases | Politic/Administratie

Partidul Ecologist Roman Sector 4 a demarat strangerea de semnaturi (on line si in parc) pentru o PETITIE adresata Domnului Primar General  Sorin OPRESCU, Consiliului GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI si ALPAB - Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti, respectiv Domnului Director General ALPAB Bogdan Tanase.

In petitie solictam celor mentionati ca in primul rand sa vina si sa vada la fata locului cum arata acest parc (nu credem ca au fost la fata locului de cand sunt la conducera orasului) si apoi sa prevada urgent in buget bani pentru refacerea Parcului  Tineretului SI SA SE APUCE DE TREABA IN ACEST AN!

Partidul Ecologist Roman Filiala Sector 4 cere factorilor de decizie de la nivelul Municipiului Bucuresti refacerea  Parcului Tineretului din Setorul 4, parc aflat in administrarea PMB prin ALPAB. 

 

PER Sector 4 a demarat strangerea de semnaturi (on line si in parc) pentru o PETITIE adresata Domnului Primar General  Sorin OPRESCU, Consiliului GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI si ALPAB - Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti, respectiv Domnului Director General ALPAB Bogdan Tanase.


In petitie solictam celor mentionati ca in primul rand sa vina si sa vada la fata locului cum arata acest parc (nu credem ca au fost la fata locului de cand sunt la conducera orasului) si apoi sa prevada in buget bani pentru refacerea Parcului  Tineretului SI SA SE APUCE DE TREABA IN ACEST AN!

 

Radiografia acestui spatiu verde vital, oricum ciuntit de MAFIA retrocedarilor (vezi cazul Micsunescu si blocurile  construite ilegal), este pe scurt urmatoarea:

 

- Starea ALEILOR = EXECRABILA (greu la plimbare, imposibil apropae pentru role, carucior copil - fara zguduieli masive, traseu foarte dificil chiar si pentru biciclete)

- Starea PISTELOR DE BICICLETE = EXECRABILA

- Starea BANCILOR = EXECRABILA (CHIAR DRAMATICA, peste 50% de nefolosit)

- Starea ILUMINATULUI PUBLIC = EXECRABILA (peste 50% din stalpi nu functioneaza, iar cei cu energie solara si leduri NICI UNUL NU FUNCTIONEAZA)

- Starea INFRASTRUCTURII EXISTENTE (fantani arteziene, toalete, tasnitori) = EXECRABILA

- Starea SPATIULUI VERDE  = EXECRABILA - neingrijit, mizerie, copaci netoaletati, sisteme de irigatii care creaza doar  inundatii pe alei etc.

- Starea LACULUI = EXECRABILA - neingrijit, mizerie, ipsa total iluminat pe latura dinspre Brancoveanu si lipsa totala banci

- Starea SPATIILOR DE JOACA PENTRU COPII = ABANDONATE - dupa ce s-a investit in 2010, au ramas neingrijite, in mizerie  (doar 5 in tot parcul)

- Starea SPATIILOR DESTINATE ANIMALELOR DE COMPANIE = EXECRABILA - neingrijite, mizerie, in paragina (3 in tot parcul)


Detalii foto ale celor mentionate mai sus: https://www.facebook.com/unitisalvamparcultineretului

Petitia on-line poate fi semnata la adresa: http://www.petitieonline.com/unitisalvamparcultineretului


  307 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by