newsletter rss
HotNews.ro

Societatea de Apa si Canal in dificultate


PDF Print
A | a
E-mail
de OnMedia | Miercuri, 9 octombrie 2013, 12:20 webReleases | Politic/Administratie

Pres™edintele Consiliului Judet›ean Ilfov, Marian Petrache, a sustinut o conferinta de presa, in data de 08.10.2013, ora 11.00, la sediul central PNL, pe tema "Societatea de Apa si Canal Ilfov in pericol de faliment"€.

In cadrul intalnirii cu presa, Presedintele Consiliului Judetean, Marian Petrache, a adus la cunostinta presei si a opiniei publice, date de interes general privind managementul acestei societati de la infiintare si pana in prezent, atragand atentia asupra pericolului in care se afla operatorul strategic al judetului Ilfov, Societatea de Apa si Canal.

Astfel, evolutia si evenimentele din ultimul timp, duc societatea in fata unei situatii alarmante, care poate deveni grava in urmatoarea perioada, cu impact major asupra calitatii vietii si a dezvoltarii economice a judetului Ilfov.

Conform tratatului de aderare si a angajamentelor asumate de Romania pe dosarul de Mediu, pentru alimentarea cu apa si canalizare, termenul de conformare este anul 2015, iar pentru gestionarea deseurilor, termenul este anul 2017.

“Din pacate pentru noi, din cauza managementului defectuos al fostei administratii, cele doua servicii sunt intr-un mare impas cu impact negativ asupra dezvoltarii socio-economice a judetului. Ii atentionez pe cei, care din motive politicianiste sau de alta natura se opun realizarii acestui proiect, ca isi asuma o mare responsabilitate in fata cetatenilor nostri.

Daca Romania nu isi atinge aceste tinte, exista posibilitatea de a fi penalizati cu amenzi foarte mari de pana la 200.000 euro/zi.

"Imi rezerv dreptul de a reveni in fata dumneavoastra ori de cate ori este nevoie pentru a apara un proiect care nu este al meu personal, ci al cetatenilor judetului Ilfov"€- a declarat Presedintele Consiliului Judetean, domnul Marian Petrache.
  418 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by