newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Seminar pentru beneficiarii romani din cadrul celui de-al treilea apel aferent Programului de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei


PDF Print
A | a
E-mail
de MakeSense PR | Luni, 18 iunie 2012, 12:08 webReleases | Politic/Administratie

Obiectivul principal al seminarului l-a reprezentat facilitarea implementarii proiectelor de cooperare transnationala. Subiectele abordate in cadrul evenimentului au vizat rezultatele celui de-al treilea apel SEE si evitarea greselilor facute in implementarea proiectelor din cadrul apelurilor precedente. Participantii au primit informatii legate de managementul proiectului, comunicarea in cadrul lui, documentele necesare incheierii Contractului de Cofinantare, completarea corecta a documentelor necesare solicitarii Controlului de Prim Nivel  in vederea validarii cheltuielilor efectuate in cadrul proiectului, precum si indicatii privind identitatea vizuala a programului. De asemenea, in cadrul seminarului au avut loc si sesiuni de intrebari si raspunsuri pe baza tematicilor prezentate.

Evenimentul face parte dintr-o serie de seminarii si grupuri de lucru organizate de PNC și AN SEE impreuna cu reprezentanții Direcției Generale Control de Prim Nivel (MDRT)  la nivel national, pentru a prezenta beneficiarilor romani ai programului SEE informatii relevante pentru implementarea corecta a proiectelor, acest lucru conducand direct la cresterea gradului de absorbtie a fondurilor comunitare.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa accesati site-ul programului SEE dedicat beneficiarilor romani: www.sudestul-europei.ro.
  487 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by