newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Grup de lucru pentru beneficiarii romani din cadrul celui de-al doilea apel aferent Programului de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei


PDF Print
A | a
E-mail
de MakeSense PR | Miercuri, 13 iunie 2012, 13:11 webReleases | Politic/Administratie

Obiectivul principal al grupului de lucru l-a reprezentat facilitarea implementarii proiectelor de cooperare transnationala. Subiectele abordate in cadrul evenimentului au vizat modificarea proiectelor aprobate in cadrul celui de-al doilea apel, lista de documente necesare solicitarii controlului de prim nivel, prezentarea greselilor facute in implementarea proiectelor SEE din cadrul celui de-al doilea apel si modalitatile de imbunatatire a managementului acestor proiecte. De asemenea, in cadrul grupului de lucru au avut loc si sesiuni de intrebari si raspunsuri pe baza tematicilor prezentate. 

Evenimentul face parte dintr-o serie de seminarii si grupuri de lucru organizate de PNC și AN SEE impreuna cu reprezentanții Direcției Generale Control de Prim Nivel (MDRT)  la nivel national, pentru a prezenta beneficiarilor romani ai programului SEE informatii relevante pentru implementarea corecta a proiectelor, acest lucru conducand direct la cresterea gradului de absorbtie a fondurilor comunitare.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa accesati site-ul programului SEE dedicat beneficiarilor romani: www.sudestul-europei.ro.
  479 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by