newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Excursie de noapte printre Stele: Observatii astronomice


PDF Print
A | a
E-mail
de Fundatia Calea Victoriei | Miercuri, 17 august 2011, 10:26 webReleases | Educatie

Observatii astronomice | Foto: webPR.ro
Fundatia Calea Victoriei va invita sambata, 3 septembrie, la o noua Excursie de noapte printre Stele: Observatii astronomice, in compania astronomului Adrian Sonka.

Vino cu noi intr-un loc de unde cerul se vede bine si se observa cele mai frumoase obiecte cosmice ale toamnei, printr-un telescop de mari dimensiuni. Luna, Jupiter, stelele, stelele duble, roiurile stelare, nebuloasele si galaxiile se vor vedea ca in poze dar cu ochii vostri, direct prin telescop.

Observatiile se fac de la marginea Bucurestiului, in noaptea de 3 spre 4 septembrie, numai daca cerul este senin. Imbracamintea groasa este obligatorie, spray impotriva tintarilor, lanterna cu lumina cat mai slaba.

Intalnirea va avea loc la ora 19:45 la statuia Aviatorilor. Plecarea la 20:15 spre locul de obsevatii. Programul de observatii incepe in jurul orei 21 si dureaza citeva ore.

Transportul in afara orasului se va realiza cu sprijinul celor care au masina si ii vor transporta si pe cei fara mijloc de transport - organizarea pe masini va fi facuta de fundatie.

Lector: Adrian Sonka
Cost: 40 ron, 30 ron pentru studenti

Locatie: intilnire la ora 19:45 la Statuia Aviatorilor

Data si ora: sambata, 3 septembrie, de la 20:00
INSCRIERI LA CONTACT@VICTORIEI.RO
  570 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by