newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Strategii de Relatii Publice


PDF Print
A | a
E-mail
de BiGMediaPR | Marţi, 26 aprilie 2011, 12:07 webReleases | Educatie

Logo BiG Media | Foto: webPR.ro
Acest curs reprezinta o investitie de doua weekenduri in dezvoltarea profesionala pentru cei care isi doresc sa isi lanseze sau consolideze cariera in domeniul Relatiilor Publice. Participantii vor invata abordari creative ale strategiilor de comunicare, noi tactici si instrumente atit in mediul clasic cit si in mediul on-line.

Cursul trateaza conceptele fundamentale si practicile curente din domeniul PR, precum si elementele necesare pentru ca participantii sa inteleaga nevoile jurnalistilor si metodele de lucru potrivite pentru a-si transmite mesajele cu ajutorul media.
 
In urma cursului, fiecare participant va putea:

- sa construiasca un plan de comunicare externa adaptat nevoilor organizatiei pe care o reprezinta
- sa construiasca relatii de colaborare eficiente cu jurnalistii
- sa construiasca o prezenta organizationala eficienta in mediul online (in retelele sociale)
- sa conceapa un comunicat de presa atractiv
- sa planifice si sa puna in practica un eveniment
- sa evalueze impactul activitatii de PR cu instrumente specifice.

In cadrul trainingului vor fi prezentate exemple concrete si studii de caz si se vor aplica practic principalele elemente analizate.

Cursul este acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei si Cercetarii. In urma examenului de evaluare, cursantii vor primi un certificat de competente emis de CNFPA in domeniul comunicarii, pentru ocupatia de Asistent Relatii Publice si Comunicare, si un certificat de absolvire din partea firmei BiG Media Relatii Publice.

Trainingul va fi sustinut de Gabriel Ferugean, specialist in comunicare, cu peste 10 ani de experienta in domeniul comunicarii organizationale. In prezent este trainer BiG Media Relatii Publice si membru al Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice. www.ferugean.ro.

Sesiunile de training se vor desfasura in weekend-urile 7-8 mai si 14-15 mai la sediul firmei BiG Media Relatii Publice din Sitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, BL. B3A, etaj 1, sector 4, Bucuresti.

Costul formarii de persoana este de 600 lei, fara TVA. Inscrierile se pot face pana pe 5 mai 2011.

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0733.077.909, sau prin email: ruxandra.simion[at]bigpr.ro

 Citeste mai multe despre     | 
  352 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings