newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Al treilea seminar propus de Asociatia Bismun in sustinerea campaniei Millennium Development Goals vine cu o noua tema: Promote Gender Equality and empower women


PDF Print
A | a
E-mail
de BISMUN 2010 | Marţi, 12 aprilie 2011, 20:00 webReleases | Educatie

Vineri, 15 aprilie 2011, incepand cu ora 12:00, in cadrul  Facultatii de Drept, in sala Constantin Stoicescu,  asociatia BISMUN dezbate o noua tema a  campaniei Millennium Development Goals, si anume, Promote gender equality and empower women.

Seminarul acesta va fi sustinut de catre Anca Stoica, head of Democratic Governance in cadrul United Nations Development Programme si de catre Andreea Paul Vass, lector la Facultatea de Relatii Economice Internationale a Academiei de Studii Economice din Romania. Va fi abordata problema saraciei din unghiul lipsei egalitatii intre sexe, al perspectivelor infloritoare ce se ivesc in tarile unde acest tel este atins, sau dimpotriva, de improbabilitatea unei dezvoltari a acelor tari unde nu exista intelegere pentru problema grava care este inca de actualitate in secolul XXI.

Bismun Millennium Development Goals Awareness Campaign este o campanie care urmeaza sa se desfasoare in perioada martie - noiembrie 2011 si prin care asociatia Bismun urmareste sa aduca in atentia oamenilor  si totodata  sa creasca gradul de constientizare a obiectivelor Millennium Development referitoare la veniturile limitate, foamete, boli, egalitatea intre sexe si celelalte probleme stringente cu care se confrunta omenirea in momentul actual. Aceasta initiativa vizeaza studentii de la Universitatea Bucuresti (Facultatea de Drept, Facultatea de Sociologie, Facultatea de Istorie si RISE, Facultatea de Stiinte Politice), SNSPA (Facultatea de Stiinte Politice, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice), ASE (Facultatea de Relatii Economice Internationale) pentru a-i antrena intr-o activitate utila atat lor, dar si lumii ce are nevoie de niste promotori ale idealurilor propuse de seminare.

Asociatia Bismun (Bucharest International Student Model United Nations) este un O.N.G. constituit cu scopul de a promova si incuraja valorile ONU in randul tineretului roman si al societatii romanesti. Pentru a-si atinge scopurile, organizatia realizeaza seminarii, conferinte, workshop-uri, stagii de practica, activitatea centrala axandu-se insa asupra organizarii unei conferinte anuale de tip MUN - Conferinta Bismun.

Parteneri: Ministerul Afacerilor Externe (www.mae.ro), Sistemul ONU din Romania (www.un.ro), Universitatea din Bucuresti (www.unibuc.ro), Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti (www.drept.unibuc.ro)


Contact:
Adelina Ghita
gadelina_92[at]yahoo.com                    

ASOCIATIA  Bismun
Facultatea de Drept
Bd. M. Kogalniceanu 36-46, Sector 5, 050107 ,Bucuresti
Tel: 021.310.42.64
Website: www.Bismun.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  436 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings