newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Edmond Mcloughney, reprezentantul Unicef Romania continua setul de seminare initiate de Asociatia Bismun pe tema Millennium Developement Goals


PDF Print
A | a
E-mail
de BISMUN 2010 | Miercuri, 30 martie 2011, 21:48 webReleases | Educatie

Asociatia Bismun va invita la cel de-al doilea seminar din seria MDGs, si anume, Achieve Universal primary Education. Edmond Mcloughney, reprezentantul Unicef Romania continua setul de seminare initiate de Asociatia Bismun pe tema  Millennium Developement Goals

 Vineri, 1 aprilie 2011, incepand cu ora 12:00, in cadrul  Facultii de Drept, in sala Constantin Stoicescu are loc  al doilea seminar din seria Millennium Development Goals ce abordeazaƒ tema <Achieve universal primary education>. 

Dupa ƒce domnul Kiyotaka Akasaka, Subsecretar General pe Comunicare si Informare Publica al ONU a dat startul seminarelor vorbind pe tema Eradicate Extreme Poverty and Hunger, reprezentantul UNICEF in Romania, domnul Edmond Mcloughney va tine un seminar intitulat <Achieve universal primary education>  in cadrul caƒruia va vorbi despre dreptul fiecaƒrui om de a-si oferi o viata mai buna, despre realitatea cruntacu care se confrunta omenirea in privinta copiilor carora le este refuzat dreptul fundamental la educatia primara. 

BISMUN Millennium Development Goals Awareness Campaign este o campanie care urmeazaƒsa se desfasoare in perioada martie - noiembrie 2011 si prin care asociatia BISMUN urmareste sa aduca in atentia oamenilor  si totodata  sa creasca gradul de constientizare a obiectivelor Millennium Development referitoare la veniturile limitate, foamete, boli, egalitatea intre sexe si celelalte probleme stringente cu care se confrunta omenirea in momentul actual. Aceasta initiativa vizeaza studentii de la Universitatea Bucuretsti (Facultatea de Drept, Facultatea de Sociologie, Facultatea de Istorie si RISE, Facultatea de Stiinte Politice), SNSPA (Facultatea de Stiinte Politice, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice), ASE (Facultatea de Relatii Economice Internationale) pentru a-i antrena intr-o activitate utila atatt lor, dar si lumii ce are nevoie de nitste promotori ale idealurilor propuse de seminare.  

Asociatia BISMUN (Bucharest International Student Model United Nations) este un O.N.G. constituit cu scopul de a promova si incuraja valorile ONU in randul tineretului roman si al societatii romanetsti. Pentru a-si atinge scopurile, organizatia realizeaza seminarii, conferinte, workshop-uri, stagii de practica, activitatea centrala axandu-se insa asupra organizarii unei conferinte anuale de tip MUN -  Conferinta BISMUN. 

Parteneri: Ministerul Afacerilor Externe (www.mae.ro), Sistemul ONU din Romania (www.un.ro), Universitatea din Bucuretsti (www.unibuc.ro), Facultatea de Drept a UniversitaƒÅ£ii din Bucuretsti (www.drept.unibuc.ro)

Persoana de contact:  Adelina Ghitaƒ  Tel: 0729097122  pr@bismun.ro 
ASOCIATIA  BISMUN 
Facultatea de Drept 
Bd. M. Kogalniceanu 36-46, Sector 5, 050107 ,Bucuretsti 
Tel: 021.310.42.64 
Website: www.bismun.ro 

   

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  496 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings