newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: PR skills training


PDF Print
A | a
E-mail
de BiGMediaPR | Marţi, 22 februarie 2011, 12:18 webReleases | Educatie

Logo BiG Media | Foto: webPR.ro

Campaniile de promovare sunt o componenta semnificativa a profesiei de relatii publice si trebuie insotite de o planificare meticuloasa si un management bine stabilit. Orice detaliu trebuie luat in considerare in cazul organizarii unei campanii de PR, tocmai pentru a ne asigura ca isi va indeplini toate obiectivele propuse.

Training-ul desfasurat de BiG Media Relatii Publice in perioada 5-6 martie 2011, se va focusa si asupra altor instrumente de PR, precum relationarea cu jurnalistii, structura unui comunicat de presa, sau evaluarea efectelor planurilor de comunicare.

In urma programului de formare, participantii vor sti:

-         Sa aleaga si sa construiasca tipul de campanie si strategia de comunicare potrivite, in functie de companie, produs, serviciu si/sau plasarea pe piata.

-         Sa stabileasca publicul tinta si sa il fidelizeze

-         Sa construiasca un mesaj public

-         Care sunt canalele de comunicare pe care isi vor promova mesajele

-         Sa construiasca un comunicat de presa si sa il lanseze presei

-         Sa realizeze o monitorizare de presa

In cadrul training-ului va fi prezentat si un studiu de caz al unei campanii de comunicare desfasurate de BiG Media Relatii Publice, pentru a exemplifica concret activitatile de Relatii Publice.

Cursul  este acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei si Cercetarii. In urma examenului de evaluare, cursantii vor primi un certificat de competente emis de CNFPA in domeniul comunicarii, pentru ocupatia de Asistent Relatii Publice si Comunicare, si un certificat de absolvire din partea firmei BiG Media Relatii Publice.

Trainingul va fi sustinut de Gabriel Ferugean, specialist in comunicare, cu peste 10 ani de experienta in domeniul comunicarii organizationale. In prezent este trainer BiG Media Relatii Publice si membru al Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice. www.ferugean.ro.

Sesiunea de training se va desfasura la sediul firmei BiG Media Relatii Publice din Sitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, BL. B3A, etaj 1, sector 4, Bucuresti.

Costul formarii de persoana este de 360 lei, fara TVA. Inscrierile se pot face pana pe 3 martie 2011.

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0730.096.025, sau prin email la  ruxandra.simion[at]bigpr[dot]ro.

 

 


 Citeste mai multe despre     |   |   |   | 
  470 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by