newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: European Education Fair in Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de IEC | Luni, 14 februarie 2011, 16:35 webReleases | Educatie

Logo EEF | Foto: webPR.ro
A doua editie a Targului de Educatie Europeana (European Education Fair 2011(www.eef.ro) va avea loc pe 24 februarie in Cluj (Casa de Cultura a Studentilor) si pe 26-27 februarie in Bucuresti  la hotel Hilton. Evenimentul este initiat de IEC -International Education Center (www.iec.ro) si va reuni participarea unora dintre cele mai reputate scoli boarding si universitati europene.

European Education Fair ofera elevului si studentului roman care vrea sa-si continue studiile in spatiul european o viziune de ansamblu a ofertelor de pe piata de invatamant. Pentru vizitatorii acestui targ, organizatorii pregatesc prezentari conexe si ateliere interactive care vor trata teme de interes din problematica studiilor in strainatate. Participarea este gratuita, iar inscrierile se fac pe site-ul evenimentului (www.eef.ro).

IEC - International Education Center Romania este o organizatie membra EDvisory, o retea internationala de companii si organizatii internationale active in domeniul educational. IEC promoveaza mobilitatea educationala pentru elevi si studenti, desfasurand programe de plasament liceal si universitar.

 Citeste mai multe despre     | 
  454 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by