newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Afla secretul elaborarii dosarelor de acreditare pentru traininguri de succes


PDF Print
A | a
E-mail
de Simona Ponea | Vineri, 16 aprilie 2010, 14:49 webReleases | Educatie

Iasi aprilie 2010: Centrul de Consultanta si Training Lumen ofera specialistilor in domeniul formarii, cat si celor care doresc sa abordeze o cariera in formarea profesionala si training un instrument valoros pentru elaborarea si acreditarea propriilor programe de formare strict necesare in contextul actualei legislatii in ceea ce priveste formarea profesionala a adultilor. In acest sens la data de 1 mai va fi disponibil pe piata volumul "Modele operationale in practica programelor de training. Ghid de elaborare a dosarelor de acreditare", autori Dr. Antonio Sandu, Oana Bradu, Simona Ponea si Bianca Vlasa, ce urmeaza sa apara la Editura Cristal din cadrul Grupului Lumen.

Editura Cristal din cadrul Grupului Lumen impreuna cu Centrul de Consultanta si Training Lumen si Centrul de Cercetari Socio-Umane Lumen anunta aparitia pe piata trainingurilor a volumului "Modele operationale in practica programelor de training. Ghid de elaborare a dosarelor de acreditare", autori Dr. Antonio Sandu, Oana Bradu, Simona Ponea si Bianca Vlasa.

Formarea este elementul cheie care sustine conturarea unei cariere de succes precum si obtinerea de performante in dezvoltarea personala si profesionala a individului. Volumul "Modele operationale in practica programelor de training" reprezinta o noutate pe piata romaneasca ce ofera specialistilor o serie de instrumente, teoretice, metodologice si practice, in acord atat cu metodologia CNFPA, cat si cu trandurile in vigoare in domeniul formarii profesionale a adultilor.

Dintre tematicile regasite in cuprinsul volumului amintim informatii teoretice cu privire la practica moderna si apreciativa de implementare a programelor de training si de formare continua a adultilor, modele de elaborare a planului de training, desfasurarea unor sesiuni de formare, elemente de legislatie in vigoare. Volumul "Modele operationale in practica programelor de training" prezinta printre elementele de noutate continutul efectiv a unei serii de dosare de autorizare ca furnizori de servicii de formare profesionala conform metodologiei CNFPA.

Volumul "Modele operationale in practica programelor de training" se adreseaza atat specialistilor din domeniul formarii profesionale a adultilor, cercetatorilor din domeniul stiintelor educatiei si a stiintelor sociale in general, cat si tuturor celor interesati de dezvoltarea unei cariere in acest domeniu. Volumul este deosebit de util cadrelor didactice din invatamantul universitar si preuniversitar implicate in aria formarii profesionale si educatiei, specialistilor in managementul resurselor umane, supervizarii, practicii sociale, precum si tuturor celor care doresc sa aprofundeze cunostintele in ceea ce priveste pedagogia si andragogia moderna.

Centrul de Training si Consultanta Lumen din cadrul Grupului Lumen activeaza in domeniul consultantei si formarii profesionale din anul 2001 avand in portofoliu o serie de cursuri autorizate CNFPA, precum si programe de formare ce vizeaza arii ca: leadership, management organizational, noile media, Branding Personal, tehnici de educatie apreciative, dezvoltare organizationala centrata pe succes si apreciere, tehnici de empowerment, creative writing, PR si comunicare, marketing si vanzari, educatie interculturala, asistenta sociala etc. Publicatiile Centrului de Consultanta si Training Lumen se adreseaza in special profesionistilor, beneficiind de recunoastere internationala prin includerea in Bazele de Date Stiintifice, Index Copernicus si RePec. Evaluari ale programelor noastre sunt disponibile in Revista internationala Social Research Reports Nr. 8 / 2010.

Centrul ofera consultanta atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice in domeniul managementului excelentei si promovarii si managementul cercetarii de performanta, in domenii precum managementul proiectelor, scrierea propunerilor de finantare, obtinerea autorizatiilor CNFPA, indexarea publicatiilor in Baze de date Internationale, acreditare editoriala, eloaborarea monografiilor institutionale si proiectelor de dezvoltare institutionala, managementul comunicarii publice, brandingului personal, etc.

Cursurile de formare profesionala autorizate CNFPA sunt scutite de plata TVA-ului conform OG 129/2000 privind Formarea profesionala a adultilor. Cheltuielile pentru formarea si perfectionarea personalului angajat sunt deductibile conform Codului Fiscal Art. 21 alineatul 2, litera h.

Volumul "Modele operationale in practica programelor de training" va aparea pe piata la data de 1 Mai 2010. Distributia volumului se face exclusiv de catre Editura Cristal, din cadrul Grupului Lumen. Comenzile ferme formulate pana la data de 1 mai beneficiaza de un discount de 20 % din pretul volumului.

Pentru informatii suplimentare cu privire la continutul volumului si pretul acestuia pot fi oferite la adresa de email edituracristal[at]gmail.com.

Simona Ponea -  Manager PR Grupul Lumen
Antonio Sandu - Presedinte Grupul Lumen

www.asociatilumen.ro
www.centruldetraining.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  376 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings