newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: A inceput  Best Young Speakers - primul concurs national de discursuri


PDF Print
A | a
E-mail
de BestYoungSpeakers | Luni, 8 martie 2010, 11:41 webReleases | Educatie

Best Young Speakers | Foto: Best Young Speakers
Inscrie-te la primul concurs national de discursuri pentru tineri - BestYoungSpeakers - si poti castiga una din cele 3 vizite la Parlamentul European de la Bruxelles. Te vor juriza Cristian Pirvulescu, Mircea Diaconu, Mihaela Nicola, Dumitru Bortun, Gelu Trandafir. Trebuie sa tii un discurs de 5-7 minute pe scena teatrului Nottara avand ca tema: "Cenzura".

Proiectul "Best Young Speakers" s-a nascut din dorinta de a vedea pe scena publica tineri oratori care pot sustine un adevarat discurs public. Cautam si sprijinim tinerii dornici sa-si exerseze si dovedeasca aptitudinile oratorice.

Am construit aceast proiect ca un raspuns la nivelul scazut de performanta discursiva din mediul public romanesc si ca o alternativa de activitati practice in domeniul comunicarii, bazate pe educatie non-formala.

Daca in alte tari exista meseria de "public speaker" - vorbitor in public - in Romania, atentia acordata acestui domeniu este deficitara. Inca nu exista centre puternice de pregatire in dialectica, oratorie, retorica de unde ar putea fi recrutati cei mai buni, lucru ce se poate observa daca privim catre scena publica.

Prin concursul "Best Young Speakers" incercam sa oferim participantilor si spectatorilor un eveniment de discurs calitativ, o competitie de performanta discursiva, menit sa aduca in constiinta publicului importanta cuvantului rostit, a limbajului verbal si non-verbal.

Intra pe www.BestYoungSpeakers.ro  pentru mai multe detalii.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  1635 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by