newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Scoala generala Little London cu oameni noi, in casa noua


PDF Print
A | a
E-mail
de Little London | Luni, 11 ianuarie 2010, 13:59 webReleases | Educatie

Sediu Little London | Foto: Little London
Sediul cel nou este pe masura dorintei Little London de a oferi copiilor mai mult decat o scoala, in sensul clasic al cuvantului. Dincolo de sfera academica, copiii vor fi expusi la o mare varietate de activitati si experiente, prin care sa descopere care le sunt pasiunile si talentele, sa afle in ce activitati pot sa exceleze dar, si mai important, sa identifice ce preocupari ii fac fericiti si ii ajuta sa aiba o viata implinita.  

O alta noutate, care da incredere in ce priveste viitorul proiectului Little London, consta in faptul ca scoala Little London va fi coordonata de un nou director educational, Dana Papadima.  

La Dana ne-a impresionat, pe buna dreptate, experienta ei in sistemul de invatamant romanesc, pentru ca a activat ata in “prima linie” ca dascal, dar si la nivel de curriculum, coordonand crearea de manuale alternative.

In plus, suntem bucurosi ca Dana impartaseste cu noi viziunea unei scoli care este orientata spre dezvoltarea copiilor nu doar pe plan intelectual, dar si pe plan creativ, fizic si nu in ultimul rand emotional.

Dana va coordona intreaga activitate a Scolii Little London, incluzand deschiderea ciclului gimnazial din septembrie 2010. La toamna va asteptam deci cu clasele I-V.

Pentru mai multe detalii puteti consulta materialele atasate. Dar va propunem o varianta mai buna:  

Va invitam sa aflati mai multe despre Scoala Generala Little London (facilitati, echipa, curriculum) direct de la noi si de la Dana Papadima la intalnirea pe care o organizam in acest scop sambata, 16 ianuarie, ora 11:00
la sediul Little London din Pipera (str. Tudor Arghezi, nr. 3D)

Va rugam confirmati participarea pana vineri, 15 ianuarie, la contact@littlelondon.ro sau la 0722 544 774 (Andreia Mitrea, coordonator comunicare).

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  1603 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings