newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Curs Formare de Formatori oferit de Asociatia Lumen


PDF Print
A | a
E-mail
de Asociatia Lumen | Luni, 26 octombrie 2009, 14:51 webReleases | Educatie

Asociatia Lumen desfasoara in Municipiul Iasi o sesiune de Formare de Formatori (cod COR 241205 autorizat CNFPA) in perioada 5 noiembrie - 5 decembrie 2009. Sunt asteptate persoane tinere, dinamice, care accepta provocarile noilor metode de formare destinate adultilor.

Cursul va cuprinde urmatoarele module:

Modulul 1: Evaluarea nevoilor de formare

Modulul 2: Metode si tehnici de formare

Modulul 3: Evaluarea formarii si a formatorului

In cadrul acestui curs participantii isi vor insusi urmatoarele competente specifice ocupatiei de Formator:

   1. Pregatirea formarii
   2. Realizarea activitatilor de formare
   3. Evaluarea participantilor la formare
   4. Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare
   5. Marketing-ul formarii
   6. Proiectarea programelor de formare
   7. Organizarea programelor si a stagiilor de formare
   8. Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare

Costul unui curs este de 350 RON, incluzand orele de formare, manualul cursantului si orele de consultanta. Cursantul are posibilitatea de a achizitiona suplimentar (daca doreste) pachetul extins al cursantului constand in caietul cursantului, manuale speciale, un CD cu informatii de specialitate, alte carti in domeniu in valoare de 150 RON. Pentru cursurile care se vor finaliza cu diploma recunoscuta in comun de Ministerul Munci, Familie si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii (CNFPA) cursantul va achita o taxa de examinare de 80 RON in momentul participarii la examenul de certificare.

Pentru tinerii pana in 25 de ani implicati activ in programele Asociatiei Lumen sau partenerilor acesteia, inclusiv in  programul "Centrul Virtual de Training si Consultanta" (www.centruldetraining.ro ), Programul de Promovare a Tinerilor Cercetatori etc, sau cei care isi manifesta interesul de a se implica ulterior in programe ale Asociatiei Lumen destinate tinerilor, Asociatia Lumen ofera un numar de 10 locuri gratuite la aceasta sesiune.

Pentru aplicarea la acest curs sunt necesare trimiterea unui CV si o Scrisoare de intentie pe adresa de mail prlumen[at]gmail.com, insotite ulterior de raspunsurile la un chestionar in baza caruia se va face selectia participantilor. Pentru dosarul final de participare sunt necesare urmatoarele documente: copie dupa diploma de studii superioare (licenta in orice domeniu), copie dupa cartea de identitate, adeverinta medicala de la medicul de familie cu specificarea «apt pentru participarea la cursul de Formare de Formator», copie dupa certificatul de nastere si copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul).

Precizam ca incepand cu data de 1 ianurie 2010 orice persoana care doreste sa realizeze activitati de formare, indiferent de domeniu, trebuie sa urmeze un curs de Formare de Formatori autorizat CNFPA.

Contact:

Simona Ponea - Manager PR
Antonio Sandu - Presedinte Asociatia Lumen
E-mail: prlumen[at]gmail.com
www.edituralumen.ro
www.asociatialumen.ro
www.centruldetraining.ro
  408 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by