newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Un an de prezenta Toastmasters in Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Calin Iepure | Luni, 26 octombrie 2009, 10:29 webReleases | Educatie

Cu ocazia implinirii unui an de la infiintare, clubul Timisoara Toastmasters va invita la o intalnire deschisa in cadrul careia va avea loc o sedinta demonstrativa de oratorie. Evenimentul se va desfasura in amfiteatrul 150 din cadrul Facultatii de Mecanica, B-dul Mihai Viteazul nr. 1, Timisoara, marti, 3 noiembrie 2009, ora 19:00.

Clubul Timisoara Toastmasters este primul club de acest gen din Romania. A fost fondat  la finele anului 2008, face parte din Toastmasters International si este o organizatie non-profit orientata pe dezvoltarea personala, in principal pe comunicare, oratorie, initiativa si leadership.

Misiunea clubului Timisoara Toastmasters este de a oferi un mediu de invatare pozitiv si de ajutor reciproc, in care fiecare membru are posibilitatea de a-si exersa si dezvolta abilitatile de orator si lider, conducand la imbunatatirea increderii in sine si, in final, la dezvoltarea personala.

Un club Toastmasters este un atelier de lucru de tipul "invata cum se face", in care oamenii isi perfectioneaza abilitatile intr-o atmosfera confortabila si prietenoasa. In general un club are intre 20 si 40 de membri, care se intalnesc saptamanal pentru a invata si a practica tehnici de prezentare. In medie, o sesiune dureaza aproximativ o ora. Calitatea de membru este accesibila tuturor indiferent de nationalitate, sex sau culoare politica.

In numele colegilor din cadrul clubului Timisoara Toastmasters, am placerea sa va invit la acest eveniment special care va va oferi o noua viziune asupra comunicarii, spiritului de initiativa si a comunitatilor de oameni interesati de dezvoltarea personala si succesul lor.
"Va asteptam cu drag si va promitem ca va fi o seara utila si memorabila in acelasi timp." - Silviu Trebuian, Presedinte Timisoara Toastmasters.


Despre Toastmasters International
Fondat in 1924, la YMCA din Santa Ana, California, Toastmasters International (www.toastmasters.org) a crescut pentru a deveni cea mai importanta organizatie din lume care te invata cum sa vorbesti in public si cum sa-ti dezvolti abilitatile de lider. Incepand cu primul club, care a fost infiintat de Ralph C. Smedley, mai mult de 4 milioane de barbati si femei, s-au bucurat de beneficiile Toastmasters. Organizatia non-profit are acum aproximativ 230.000 de membri in peste 11.500 de cluburi din 92 de tari.
  410 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by