newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Concurs Ecopaparazzi - Guerilla Verde


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactie | Vineri, 23 octombrie 2009, 17:30 webReleases | Educatie

afis Guerilla Verde |
Ecopaparazzi este un concurs foto - video de "politie verde a bunului simt”. Imaginile surprinse vor reflecta modul in care comunitatile locale respecta, sau nu, mediul inconjurator.

Cei interesati sa participe la concurs sunt invitati sa incarce fotografiile si filmuletele video in perioada 26 octombrie – 20 noiembrie pe grupul nostru de pe Trilulilu, Ecopaparazzi - Guerilla Verde. Sau le pot trimite direct la adresa de e-mail contact@guerillaverde.ro

Conditii de participare

Inscrierile se fac prin trasmiterea urmatoarelor date la contact@guerillaverde.ro. Date obligatorii: nume complet, varsta, domiciliu, telefon, e-mail.

Participantii la concurs sunt rugati sa completeze corect datele personale solicitate mai sus.

Calendar

Perioada desfasurare: 26 octombrie – 20 noiembrie
Anuntarea castigatorilor: 25 noiembrie

Sectiunea video

Participantii pot inscrie materiale video cu imagini care se potrivesc tematicii concursului. Fiecare concurent va putea inscrie un numar nelimitat de materiale video pe durata intregului concurs.

Materialele video vor fi uploadate pe site-ul de video sharing Trilulilu Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea unui material la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului.

Sectiunea foto

Participantii pot inscrie la sectiunea foto un numar nelimitat de fotografii in format digital.

Detalii tehnice

Fotografiile cu orientare orizontala: dimensiunea minima este de 600 pixeli pe latime si 400 pixeli pe inaltime Browserul nu permite afişarea acestei imagini. fotografiile cu orientare verticala: dimensiunea minima este 400 pe latime si 600 pe inaltime Dimensiunea maxima acceptata a unei fotografii este 2 MB. Fotografiile vor fi insotite de texte explicative (locatie, data, etc).

Despre jurizare

Materialele vor fi declarate castigatoare pe baza voturilor primite, decizia finala apartinand juriului format din reprezentanti ai sponsorilor si partenerilor in situatia in care sunt lucrari care inregistreaza numar egal de voturi.

Premii

Lucrarile care vor inregistra cele mai multe voturi vor primi cate un aparat de fotografiat.

Drepturile de autor

Materialele inscrise trebuie sa respecte legea drepturilor de autor, precum si drepturile de proprietate intelectuala si drepturile exclusive de orice alta natura recunoscute de lege. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor inscrise in concurs sau sa detina drepturile corespunzatoare de utilizare cu privire la acestea.

Politica de confidentialitate

Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Contact

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@guerillaverde.ro

Clauze finale

Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea oricarui tip de material la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului.

Prin inscrierea la acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta.

www.guerillaverde.ro
http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?id=100000440101230&ref=ts  
      
Despre Media Image Factory

Printre alte proiecte dezvoltate de agentia Media Image Factory se numara organizarea premierei nationale „4 luni, 3 saptamini si  2 zile", un film de Cristian Mungiu, primul film romanesc distins cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes, in Bucuresti, Iasi, Brasov, Timisoara; organizarea caravanei „4 luni, 3 saptamini si  2 zile",  proiect desfasurat in 15 orase din Romania care a inregistrat 18.000 de spectatori, si lansarea CharityGift.ro, primul magazin online caritabil din Romania prin care un procent (5% - 100%) din valoarea produselor vandute este donat catre o cauza umanitara.

Contact
Martha Botezatu
PR Officer
Media Image Factory
Tel 0722.34.86.66
Mail martha.botezatu@imagefactory.ro
www.imagefactory.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  372 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by