newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Casa de Avocatura Bostina si Asociatii lanseaza Bursele Bostina – 2009 


PDF Print
A | a
E-mail
de Bostina si Asociatii | Miercuri, 21 octombrie 2009, 15:09 webReleases | Educatie

Casa de Avocatura “Bostina si Asociatii” acorda si in 2009 patru burse de merit pentru studentii din anul III si anul IV ai Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, respectiv anul IV din Universitatea A.I.Cuza din Iasi si Universitatii Babes-Bolyai din Cluj.

Valoarea unei burse este de 200 de EURO lunar si este acordata pe perioada anului de invatamant universitar [octombrie - iunie] in care studentii sunt implicati in activitatile academice ale universitatilor respective, oferind beneficiarilor si posibilitatea de a lua contact, inca din facultate, cu felul in care lucreaza una din cele mai mari case de avocatura din Romania.

Bursele Bostina au fost lansate in anul 2006 la Universitatea din Bucuresti, fiind extinse in 2007 si la Universitatea A.I.Cuza din Iasi si - din 2008 - la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj.

Aceste burse sunt menite sa-i incurajeze pe studenti sa aprofundeze acele domenii ale dreptului care sunt cel mai direct legate de dinamica economiei romanesti. Dupa ce, in anii trecuti, subiectele au fost din domeniul pietei de capital si din domeniul bancar-finaciar, anul acesta le propunem subiecte din domeniul energetic”, spune Avocatul Coordonator Doru Bostina.

Sesiunile  de Comunicari „Bursele Bostina” vor avea loc in prima decada a lunii decembrie, cei care vor dori sa participe avand timp suficient sa se pregateasca temeinic.

In actualul context economic, este esential ca tinerii studenti de la drept sa se bucure de sprijinul nostru. Am investit si vom continua sa investim pe termen lung in dezvoltarea profesionala a studentilor de la Facultatea de Drept.. Beneficiarii burselor vor putea lucra dupa absolvire la noi, una din cele mai dinamice case de avocatura din Romania care, pentru a-si sustine ritmul de dezvoltare, are nevoie de tineri avocati foarte bine pregatiti profesional ”, mai spune Doru Bostina.   

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este lider pe piata de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri in 2008 de 16,67 milioane EURO si peste 130 de avocati si colaboratori. Cu birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 13 mari orase din Romania, Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a stabilit in 2007 un parteneriat si cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris. Grupul de Firme “Bostina si Asociatii” ofera o gama completa de servicii juridice, precum si consultanta financiar-contabila – prin Bostina Account and Fiscal Consulting - si manageriala privind implementarea diverselor programe finantate de Uniunea Europeana, prin firma “Bostina & Associates Financial Consulting”.

Contact:

Ovidiu Constantinescu
PR Manager
e-mail: ovidiu.constantinescu@bostinalawyers.eu

 Citeste mai multe despre     | 
  461 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by