newsletter rss
HotNews.ro

BritTeen, clubul de engleza pentru adolescenti


PDF Print
A | a
E-mail
de G.G. | Luni, 21 septembrie 2009, 11:01 webReleases | Educatie

British Council | Foto: logo british council
BritTeen, clubul organizat de British Council pentru tinerii din Bucuresti, Cluj si Iasi, incepe o noua sesiune in aceasta toamna. Obiectivul principal al acestui program este de a-i ajuta pe copiii si adolescentii din clasele III-XII sa interactioneze in limba engleza si sa-si dezvolte astfel abilitatile personale si sociale.

Inscrierile pentru clubul din Bucuresti se desfasoara in perioada 21-26 septembrie, atat la sediul British Council din Calea Dorobantilor nr. 14, cat si telefonic sau online, pe site-ul organizatiei.
Pentru Iasi, inscrierile incep pe data de 27 septembrie, iar pentru clubul BritTeen din Cluj acestea au loc in perioada 15 septembrie -1 octombrie, la centrele British Council din cele doua orase.

Membrii BritTeen vor avea oportunitatea de a-si dezvolta calitatile de lider si capacitatea de a se integra in grupul din care fac parte, vor invata sa-i inteleaga pe cei din jur si sa accepte ca parerile pot fi uneori diferite. De asemenea, vor invata despre diferite traditii si obiceiuri, religii, sarbatori si stiluri de viata si isi vor dezvolta abilitatile personale prin insusirea tehnicilor teatrale.

In aceasta sesiune, membrii clubului vor putea alege unul dintre seminariile optionale de drama, fotografie, jurnalism si debate. In plus, vor beneficia de abonament gratuit la Biblioteca British Council pe intreaga perioada de desfasurare a cursurilor, avand astfel acces la una dintre cele mai mari colectii de carti, DVD-uri si reviste in limba engleza.

Fiecare modul tematic dureaza trei luni si cuprinde sase sedinte, organizate de doua ori pe luna, incepand cu luna octombrie, sambata intre 16:00 – 19:00 pentru elevii claselor III-IV si 16:45 - 19:45 pentru elevii claselor V-XII. Sedintele au o durata de trei ore si au loc la sediul British Council. Cursurile sunt structurate pe grupe de varsta, astfel incat temele sa fie potrivite varstei participantilor si nivelului lor de intelegere.

Toate activitatile clubului BritTeen se desfasoara in limba engleza, profesorii fiind selectati conform standardelor didactice ale British Council. Clubul BritTeen se organizeaza in Romania de sase ani, perioada in care a atras peste 1.000 de persoane.

Formularul de inscriere in clubul BritiTeen si detalii despre structura temelor abordate in cadrul clubului se regasesc pe site-ul www.britishcouncil.ro.

British Council este organizatia internationala a Marii Britanii pentru relatii culturale si educationale. Peste 7000 de angajati isi desfasoara activitatea in birourile, centrele de limba engleza, bibliotecile si centrele de informare si resurse din 110 tari din intreaga lume. British Council ofera oamenilor de pretutindeni o deschidere catre creativitatea si realizarile britanice si stabileste relatii durabile intre Marea Britanie si alte tari. Activitatea sa este axata in special pe domeniile educatie, societate civila si creatie. British Council este o organizatie apolitica ce se bucura de o stransa colaborare cu guvernul britanic. Pentru mai multe informatii despre activitatea British Council in Romania, vizitati: www.britishcouncil.ro

Luise Georgiana Vuiu
Head Strategic Partnership and Marketing

British Council Romania
Calea Dorobantilor 14
010572 Bucharest
T: +40-21-307 96 38; +40-372158038
F: +40-21-307 96 01
M: +40-724-288 881
(Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
www.britishcouncil.ro

 Citeste mai multe despre     |   | 
  473 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by