newsletter rss
HotNews.ro

S-a lansat Mon Prof – platforma de învăţare şi perfecţionare a limbii franceze pentru elevi şi adulţi din întreaga lume/ Cursanţii pot învăţa limba franceză în doar 6 luni


PDF Print
A | a
E-mail
de | Marţi, 11 iunie 2019, 14:17 webReleases | Educatie

Mon Prof | Foto: Mon Prof
​​Un nou proiect digital îmbogăţeşte oferta educaţională de calitate din România: platforma Mon Prof, www.mon-prof.eu, oferă cursuri de limba franceză, adresate atât consumatorilor din România, cât şi celor din întreaga lume, dar şi cursuri de limba română pentru expaţi. Prin intermediul platformei, cursanţii beneficiază de învăţarea şi perfecţionarea limbilor franceză şi română, dar şi de posibilitatea de a-şi aprofunda cunoştinţele în limba maternă, în acest caz română, respectiv franceză.

“Proiectul Mon Prof a luat naştere din pasiune pentru limba franceză şi dorinţa de a ne împărtăşi cunoştinţele, astfel încât să evoluăm împreună, profesor şi cursant. Pasiunea mea pentru limba franceză a început la vârsta de 8 ani şi m-a însoţit în fiecare etapă a parcursului profesional. Sunt absolventă a Facultăţii de Litere, Istorie şi Teologie, Specializarea Franceză-Română la Universitatea de Vest din Timişoara, iar în prezent urmez un program al Şcolii Doctorale: Limbi si Identităţi Culturale în cadrul Universităţii din Bucureşti, pe care îl voi finaliza în curând”, declară Monica Andreea Motoi, profesorul coordonator Mon Prof.

Mon Prof este o platformă interactivă, dinamică, în care profesorul are rol de coordonator, iar cursanţii au acces facil la o varietate de resurse adiţionale. Cei interesaţi pot opta pentru pachete pre-stabilite sau pentru varianta de pregătire personală, care le oferă posibilitatea de a interacţiona direct cu profesorul, prin intermediul următoarelor cursuri: Curs IGCSE, Curs de conversaţie pentru elevii care susţin examenul IGCSE, Curs de limba franceză pentru adolescenţi (nivel începător), Curs Ab Initio, Curs de conversaţie pentru elevii care susţin examenul IB Ab Initio, Curs de limba franceză pentru adulţi (nivel începător), Curs de limba franceză (AS&A Level), Curs de limba franceză (IB SL&HL), Curs de limba română pentru străini.

De exemplu, prin intermediul cursului Curs de limba franceză pentru adulţi (nivel începător), cursantul poate ajunge la performanţa de a învăţa limba franceză în doar 6 luni, iar un străin poate învăţa limba română în doar 8 luni optând pentru Cursul de limba română pentru străini.

Pe lângă cursurile şi pachetele propuse, Mon Prof oferă o serie de materiale care pot fi accesate în mod gratuit: test de plasare pe nivel, recomandări privind dezvoltarea vocabularului, exersarea gramaticii, înţelegerea textului oral şi scris, cântece şi lecţii de gramatică.

Toate materialele oferite de platforma Mon Prof sunt însoţite de fişiere audio, acest lucru făcând studiul mai facil şi mai plăcut.

Cui i se adresează platforma Mon Prof:
  • Elevilor care studiază în şcoli internaţionale (Cambridge Curriculum & IB Curriculum);
  • Elevilor din şcolile româneşti, care doresc să îşi îmbunătăţească nivelul de limbă franceză;
  • Adulţilor interesaţi de un curs de limba franceză pentru începători;
  • Adulţilor interesaţi de un curs de limba română pentru expaţi;
  • Elevilor interesaţi de un curs de limba română, ca parte a pregătirii pentru examenul de bacalaureat.

Pachetele oferite: Pachetele oferite de platforma Mon Prof conţin compuneri deja pregătite, fraze care pot fi folosite atât oral, cât şi în scris, poze însoţite de prezentări şi materiale pentru pregătirea examenelor orale.
  • Pachet pentru adulţi (limba franceză, nivel începător);
  • Pachet pentru elevii care susţin examenul IGCSE (limba franceză);
  • Pachet pentru elevii care susţin examenul IB Ab Initio (limba franceză);
  • Pachet pentru străini (limba română, nivel începător).
Mai multe detalii despre cursurile şi pachetele Mon Prof sunt disponibile pe www.mon-prof.eu.
  3794 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by