newsletter rss
HotNews.ro

Zeci de tineri concureaza pentru a-si transforma ideile in afaceri pentru Romania viitorului


PDF Print
A | a
E-mail
de Sorinac | Luni, 22 octombrie 2018, 11:39 webReleases | Educatie

Community voting-4 | Foto: webPR.ro
Future Makers, program educational de antreprenoriat pentru tineri sustinut de Global Shapers Bucharest si Social Innovation Solutions va invita la vot. Pana pe 31 octombrie, pe platforma dedicata competitiei, puteti alege sa sustineti una dintre cele 29 de echipe de tineri si ideile lor pentru Romania viitorului.

Dintre cei 1500 de tineri care au participat la turneul educational in tara, 29 de echipe finaliste se afla momentan in perioada de incubare a ideilor lor de viitor, unde lucreaza la transformarea lor in afaceri sustenabile.

Acestia sunt sustinuti, incepand din luna iunie, prin cursuri, mentorat, acces la resurse si, mai ales, apartenenta la comunitatea de Future Makers. Ideile finaliste de anul acesta vizeaza domenii diverse, de la educatie, la agricultura, transport urban, la servicii si tehnologii care ne ajuta in viata de zi cu zi.

Cele 29 de echipe care concureaza pentru premiul de popularitate au creat videoclipuri prin care isi promoveaza ideea. Noi punem la dispozitie o platforma de vot prin intermediul careia cei care ne urmaresc pot sprijini echipa favorita, care va avea oportunitatea de a castiga premiul publicului, de 2500 de euro.

"Recomand spiritul antreprenorial oricarui tanar din Romania. Cred ca doar asa societatea noastra va evolua. Pentru mine, antreprenoriatul nu este o profesie, ci este un mindset pe care ar trebui sa-l aiba fiecare tanar, fie ca lucreaza intr-o companie, fie ca are propriul lui business." Nicoleta Eftimiu, General Manager Coca-Cola Romania.

"Sunt 3 trend-uri la care ma uit pentru 2030: o crestere a vitezei de transport si a conectivitatii, o crestere a digitalizarii si, de asemenea, o crestere a personalizarii, de la medicina la sport, entertainment sau advertising. Asta o sa conduca la o lume poate un pic mai unita." Ciprian Stanescu, Fondator Innovations for Tomorrow

Intra si voteaza echipa preferata si astfel:

  • Descoperi idei de business care urmaresc tendintele de viitor;
  • Afli despre produsele si serviciile pe care le vei putea accesa in curand;
  • Sprijini echipe si idei care vor schimba viitorul Romaniei.
  • Pana pe 31 octombrie 2018 poti vota online echipa favorita din cadrul competitiei de idei de viitor Future Makers. Echipa cu cele mai multe voturi va castiga premiul publicului in valoare de 2.500 euro. Premiile juriului vor fi acordate la marea finala din 14 noiembrie, precedata de a treia editie a conferintei Innovations for Tomorrow, unde experti internationali din 8 tari prezinta trendurile viitorului si implicatiile lor pentru Romania. Votul iti asigura si sansa unei invitatii la conferinta.


Cum votezi?

  • Intri pe www.futuremakers.ro.
  • Vizualizezi videoclipurile echipelor pentru a afla mai multe despre viitor, dar si pentru a lua cea mai buna decizie.
  • Nu te grabi si mai treci o data prin ele.
  • Votezi echipa cu ideea cea mai inovativa, sustenabila sau pe care pur si simplu ai vrea sa o vezi transformata in afacere.

Ofera votul tau de incredere echipei favorite si sprijina alaturi de noi un grup de tineri din toate colturile tarii orientati catre viitor, cu idei ambitioase si cu multa dorinta de munca. 

Despre Future Makers
Programul este finanÅ£at de FundaÅ£ia Coca-Cola şi este organizat de Global Shapers Bucharest Hub, parte dintr-o reÅ£ea internaÅ£ională de 300 de oraşe inițiate de World Economic Forum şi de Social Innovation Solutions, organizație de consultanță și programe de inovare și antreprenoriat social.

Mai multe detalii despre competiÅ£ie găsiÅ£i pe www.futuremakers.ro , iar dacă aveți întrebări ne găsiți pe pagina de facebook Future Makers .

Contact: Raluca Dinu, Program Officer, raluca.dinu@globalshapers.ro, 0754 384 241.
  60 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by