newsletter rss
HotNews.ro

webPR Cum se face un Univers?


PDF Print
A | a
E-mail
de | Marţi, 17 aprilie 2018, 18:30 webReleases | Educatie

Ziua Astronomiei, la Antipa | Foto: antipa.ro
Cu ocazia Zilei Astronomiei, Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" și Editura PANDORA M îi invită pe copii sâmbătă, 21 aprilie 2018 începând cu ora 10:30, la atelierul intitulat "Cum se face un Univers?". La întâlnire va participa scriitorul Alex Doppelgänger, care le va explica micuților câteva dintre misterele Universului.

Cu siguranță că, dacă v-ați pus întrebarea "Cum a apărut Universul?", ați descoperit că nu este ușor să găsești o explicație pe înțelesul tuturor. Totuși, Alex Doppelgänger și-a propus să facă acest lucru în volumul său intitulat "Cum se face un Univers?".

"Fiind captivat de mic copil de Univers, am vrut să ți-l prezint și să ți-l explic așa cum îl văd eu: de la Big Bang și viețile stelelor până la suișurile și coborâșurile explorării spațiale, am strâns cu entuziasm niște povești numai bune de răsfoit", spune autorul care vorbește pe înțelesul tuturor despre „Stele neutronice, gravitație, ani-lumină, expansiunea Universului. Aceștia sunt o parte din termenii cu care astronomia se laudă și care dau bătăi de cap multor oameni ca mine și ca tine”.

Atelierul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani.

Participarea la atelier este gratuită, iar înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 20 de locuri.

 Citeste mai multe despre     | 
  982 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by