newsletter rss
HotNews.ro

25 ani de Junior Achievement in Romania cu Profesori de miloane!


PDF Print
A | a
E-mail
de JA Romania | Vineri, 13 aprilie 2018, 13:34 webReleases | Educatie

profesori de milioane | Foto: webPR.ro

Junior Achievement incepe sarbatorirea a 25 de ani in Romania alaturi de PROFESORI DE MILIOANE!

Junior Achievement incepe seria de proiecte dedicate aniversarii a 25 de ani de implicare activa in educatia din Romania prin celebrarea celor care, indiferent de conjunctura istorica sau economica si de resursele avute, sunt profesionistii din educatie, profesorii a milioane de elevi intr-o viata de dascal.

Proiectul PROFESORI DE MILIOANE cuprinde o serie de emisiuni TV realizate in coproductie cu Televiziunea Romana, o aplicatie mobila si premierea profesorilor si realizarilor lor la Gala aniversara organizata la Ateneul Roman in luna mai.

Din 15 aprilie, ora 19.00, pe parcursul a 7 duminici, la TVR 1 vor fi adusi in lumina reflectoarelor profesori, tineri si profesionisti din diferite domenii, de la arte liberale la business, care, impreuna cu jurnalista Irina Pacurariu, vor analiza subiecte interesante din sistemul de invatamant actual. Pe langa dezbateri privind educarea valorilor, motivarea tinerilor, pregatirea lor pentru viata si profesie sau modul in care putem construi folosind resurse putine, in cadrul emisiunilor vor fi prezentate reportaje din scoli si interviuri cu profesori si tineri care au reusit sa fie modele de profesionalism si performanta. Seria de emisiuni se va inchide cu Gala JA "Investeste in educatie!"€œ, un eveniment organizat anual pentru a premia excelenta si investitia in educatie.

Pe parcursul celor sapte saptamani, tinerii din toata tara vor putea nominaliza profesorii care le-au schimbat modul de a privi lumea si viitorul, iar publicul larg va putea trimite intrebari pentru invitatii emisiunilor utilizand aplicatia mobila Profesori de milioane. 

Pentru mai multe informatii despre proiect, precum si despre programul si invitatii emisiunilor, va rugam sa accesati: www.profesoridemilioane.ro si tvr1.tvr.ro.


Junior Achievement Romania este o organizatie non-profit, fondata in anul 1993, parte a JA Worldwide si JA Europe. In Romania, programele JA de tip "€žlearning by doing" sunt urmate anual de peste 200.000 de elevi din peste 1.400 de institutii de invatamant si se desfasoara local in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, institutiile de invatamant si comunitatea de afaceri.

  124 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by