newsletter rss
HotNews.ro

2 diplome de excelenta si medalii de aur cu mentiune speciala si 1 diploma de excelenta obtinute de ICPE-CA la Pro Invent 2018


PDF Print
A | a
E-mail
de icpeca | Luni, 2 aprilie 2018, 10:08 webReleases | Educatie

Medalia aur 2018 | Foto: webPR.ro
ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE - ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.

In cadrul Salonului International al Cercetarii Stiintifice, Inovarii si Inventicii Pro Invent 2018, desfasurat la Cluj-Napoca in perioada 21-23 martie 2018, competitivitatea Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA a reiesit prin obtinerea a 2 diplome de excelenta si medalii de aur cu mentiune speciala si a unei diplome de excelenta.

Brevetele Sistem de aerare a apei pentru turbine hidraulice si Transformator planar cu nanofluid magnetic au obtinut Diplome de excelenta si medalii de aur cu mentiune speciala.

Brevetul œAnsamblu magnetic supraconductor pentru masurarea momentelor magnetice a obtinut diploma de excelenta.

Iata de ce ICPE-CA, prin cercetarile demarate, este pregatit sa raspunda provocarilor impuse de noile cerinte economice si sociale, astfel incat, prin activitatea sa, sa consolideze dezvoltarea durabila a intregii societati.
  58 vizualizari


Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by