newsletter rss
HotNews.ro

2 diplome de excelenta si medalii de aur cu mentiune speciala si 1 diploma de excelenta obtinute de ICPE-CA la Pro Invent 2018


PDF Print
A | a
E-mail
de icpeca | Luni, 2 aprilie 2018, 10:08 webReleases | Educatie

Medalia aur 2018 | Foto: webPR.ro
ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE - ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.

In cadrul Salonului International al Cercetarii Stiintifice, Inovarii si Inventicii Pro Invent 2018, desfasurat la Cluj-Napoca in perioada 21-23 martie 2018, competitivitatea Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA a reiesit prin obtinerea a 2 diplome de excelenta si medalii de aur cu mentiune speciala si a unei diplome de excelenta.

Brevetele Sistem de aerare a apei pentru turbine hidraulice si Transformator planar cu nanofluid magnetic au obtinut Diplome de excelenta si medalii de aur cu mentiune speciala.

Brevetul œAnsamblu magnetic supraconductor pentru masurarea momentelor magnetice a obtinut diploma de excelenta.

Iata de ce ICPE-CA, prin cercetarile demarate, este pregatit sa raspunda provocarilor impuse de noile cerinte economice si sociale, astfel incat, prin activitatea sa, sa consolideze dezvoltarea durabila a intregii societati.
  98 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by