newsletter rss
HotNews.ro

Muzeul Antipa anunță trecerea la programul de vară


PDF Print
A | a
E-mail
de | Vineri, 30 martie 2018, 17:28 webReleases | Educatie

Program vara 2018 Antipa | Foto: antipa.ro
Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" anunță prelungirea programului de vizitare, începând din 1 aprilie 2018. Astfel, odată cu trecerea la programul de vară, Muzeul poate fi vizitat de marți până duminică între orele 10:00 și 20:00 (ultimul vizitator având acces în muzeu la ora 19:00).

Schimbarea programului de vizitare vă oferă, pe lângă posibilitatea de a petrece mai mult timp de calitate la Muzeu, și opțiunea de a-i aduce pe cei dragi într-un loc elegant și rafinat.

Vă așteptăm cu drag!

Parteneri media: Radio Romania Cultural, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Grădinite.com, Prokid.ro,GoKID.ro, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews.ro, SmartWoman.ro, Mămica de azi, Mami, stiripentrucopii.com,kidsnews.ro, labucatarie.ro.

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa.

 Citeste mai multe despre   
  455 vizualizari


Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by