newsletter rss
HotNews.ro

Studentii romani s-au remarcat la competitia internationala CEO Challenge organizata de P&G


PDF Print
A | a
E-mail
de bdr | Marţi, 27 martie 2018, 12:23 webReleases | Educatie

2018_CEO Challenge 2018 | Foto: webPR.ro

11 studenti romani au participat in competitia internationala "CEO Challenge 2018" organizata de P&G. Echipa castigatoare, din care fac parte Ioana Maria Mihai din Romania, Adriana Pogolsa din Republica Moldova si Jason Psarrakis din Grecia, va reprezenta regiunea sud-est europeana in urmatoarea runda a competitiei CEO Challenge, care se desfasoara la Roma.

Organizata la Bucuresti pentru noua piete din Europa de Sud-Est, respectiv Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei, Grecia, Moldova, Muntenegru, Romania si Serbia, competitia a pus studentii in situatia de a-si asuma rolul de Chief Executive Officer pentru un scenariu de afaceri din viața reala, propus de P&G. Provocarea a constat in dezvoltarea unei strategiii pentru brandul Head&Shoulders, cu scopul de a creste vanzarile cu 10% in urmatorii cinci ani, cu un buget maxim de 20% obtinut din cresterea vanzarilor.


In urma prezentarilor, juriul format din angajati ai P&G a ales echipa castigatoare pentru urmatoarea runda a CEO Challenge, care va avea sansa de a calatori la Roma si de a concura cu tinerii din intreaga Europa. Castigatorii urmatoarei faze vor merge in Panama pentru a reprezenta Europa ]n competitia globala.


"A fost o provocare, dar am reusit. Am impartit rolurile de la bun inceput. Colegii mei s-a ocupat de partea cu cifre, in timp ce eu am putut sa ma concentrez asupra abordarii creative", a declarat Adriana, studenta din Republica Moldova, care face parte din echipa castigatoare ce va merge la urmatoarea faza a concursului, si care in prezent isi desfasoară studiile de masterat la Universitatea din Iasi.

"Cea mai grea parte a concursului a fost sa integram strategia si sa punem toate opiniile impreuna", a adaugat Dragos, student la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor.

Aflata la cea de-a treia editie, competitia CEO Challenge este deschisa studentilor din intreaga Europa care demonstreaza entuziasmul si sunt dispusi sa invete. Aceasta initiativa isi propune sa-i ajute sa-si dezvolte noi abilitati si sa asimileze cunos™tinte, avand in acelasi timp ocazia sa isi testeze creativitatea si capacitatea analitica. Fiecare echipa din competitie este formata din studenti care provin din tari diferite, pentru a promova cooperarea intr-un mediu multicultural si intre oameni din medii diferite. Elementul de noutate la aceasta editie este ca, pentru prima data, competitia se deruleaza la nivel global. Castigatorii de la finala europeana de la Roma vor merge in Panama City pentru finala globala, iar castigatorii acesteia vor vizita sediul companiei din Cincinnati (SUA), ocazie cu care vor participa si la Conferința P&G Signal.

  137 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by