newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

Corpul uman - Simturile


PDF Print
A | a
E-mail
de | Miercuri, 21 martie 2018, 13:56 webReleases | Educatie

Atelier Corpul uman - Simturile | Foto: Muzeul Antipa
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" ii invita pe cei mici sambata, 24 martie 2018 de la ora 10:15, la atelierul "Corpul uman - Simturile", sustinut de Anca Bontas, specialist al Muzeului.

Pornind de la "Enciclopedia pentru copii" aparuta la editura Corint Junior. Prin cateva mici experimente, copiii vor descoperi ce simturi avem si cum ne ajuta ele sa descoperim natura, cat de variata este vederea in lumea animalelor, cum vad insectele simfonia de culori a florilor si ce simturi au animalele in plus fata de oameni.

Va asteptam la un nou atelier interactiv cu surprize oferite de Da Vinci Kids!

La intalnire sunt invitati copiii cu varste cuprinse intre 7 si 11 ani. Participarea este gratuita, iar inscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, in limita a 20 de locuri.

Parteneri media: Radio Romania Cultural, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Gradinite.com, Prokid.ro,GoKID.ro, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com,HotNews, SmartWoman, Mamica de azi, Mami, stiripentrucopii.com,kidsnews.ro, labucatarie.ro.
  870 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by