newsletter rss
HotNews.ro

webPR Workshop educatie - Galeria Basil


PDF Print
A | a
E-mail
de | Miercuri, 21 februarie 2018, 14:13 webReleases | Educatie

workshop | Foto: Galeria Basil
Profesorul Andrada Majearu invita copiii cu varstele cuprinse intre 7 si 15 ani, sambata - 17 Martie, la cursul de animatie realizata prin metoda de grafica traditionala la Galeria Basil.

Data limita pentru inscrieri, 10 martie!

Va asteptam cu drag la Galeria Basil NORD, unde vom realiza si o animatie prin metoda grafica traditionala, alaturi de Ilustratia, forma a artelor vizuale, Proportii specifice, expresii faciale, caricatura, dinamism, expresivitate, Personaj fictiv surprins in 3-5 ipostaze.

Cursul se sustine in locatia din STR JANDARMERIEI NR 305 - atasat regasiti harta!

Data: Sambata - 17 Martie

Durata curs: Intre orele 16:00-20.00

Profesor: Andrada Majearu

Nr. cursanti: 10

Tarif: 200 RON

“Basil Art demonstreaza faptul ca nici varsta, nici alte bariere nu pot impiedica frumosul in toate manifestarile sale sa existe. Atelierul de pictura deschis de curand este un spatiu destinat tuturor celor care se transforma din privitor in creator, isi cultiva cu indrazneala talentul si invata sa aprecieze efortul tuturor artistilor. “... “Pasiunea pentru frumos, pentru creatie artistica, se construieste in timp si presupune o educatie aparte, un spirit liber, o permanenta dorinta de desavarsire. Toate acestea sunt coordonatele activitatii desfasurate de Basil Art, iar bazele sunt puse de o neobosita dorinta de a face ceva, de a duce o lupta de rezistenta impotriva kitsch-ului.

Arta presupune curaj de exprimare, fie ca este vorba despre muzica, pictura, sculptura sau balet. Armonia, echilibrul fiecarei epoci istorice au avut versiuni diferite, iar traditia a fost de multe ori pusa in discutie. Conceperea unui nou stil a presupus studiu si analiza, iar rezultatele au pus bazele unor noi miscari in domeniu. Tocmai legatura intre trecut si prezent este punctul de plecare in activitatea atelierelor de pictura de la Basil Art. Descoperirea unui talent, terapie, mijloc de socializare si dialog, formare si educatie, toate se intampla aici.” (Galeria Basil)
  332 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by