newsletter rss
HotNews.ro

webPR "Copiii pe scena - 2017", un proiect de suflet al Teatrului Vienez de Copii


PDF Print
A | a
E-mail
de | Luni, 27 noiembrie 2017, 16:30 webReleases | Educatie

copiii pe scena | Foto: Teatrul Vienez
Spectacolul "Taranul Milionar" de Ferdinand Raimund, a avut loc la Bucuresti, in premiera nationala, fiind prezentat publicului intr-o mini-stagiune de 10 spectacole jucate de copii, in perioada 2 noiembrie - 25 noiembrie 2017. Evenimentul a avut loc in Centrul vechi al capitalei, la Teatrul de pe Lipscani, din strada Lipscani nr. 53.

"Taranul Milionar", o comedie magica in trei acte, cu multa muzica, ce i-a incantat atat pe copii, cit si pe adulti. Reprezentatia este componenta spectaculoasa a unui proiect mai amplu, Teatrul Vienez de Copii desfasurand, in primul rand, un curs de dezvoltare personala prin intermediul teatrului. Dupa sase luni de curs, copiii probeaza iesirea in fata publicului, o experienta importanta pentru dezvoltarea lor ulterioara.

De ce teatru de copii? Teatrul Vienez de Copii a fost fondat de catre Sylvia Rotter, cu scopul de a trezi fascinatia pentru marea literatura si teatru si de a imbunatati abilitatile de comunicare ale copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani, indiferent de mediul social din care provin si de experienta lor artistica.
Copiii care frecventeaza in mod regulat cursurile si atelierele isi vor dezvolta inteligenta sociala prin intermediul implicarii lor in activitati culturale si educationale. Vor deprinde abilitati-cheie, care ii vor ajuta sa reuseasca in viata si sa aduca o contributie utila societatii.

Pentru viitor avem nevoie de tineri prezenti din punct de vedere social, cu abilitati de comunicare si multa motivatie. Obiectivele noastre: educatie, dezvoltare personala, o alternativa sanatoasa pentru timpul liber al copiilor. De aceea activitatea principala a Teatrului Vienez de Copii consta in acest proiect pe care l-am denumit "Copiii pe scena".

La inceputul anului 2018 vor urma atelierele de selectie pentru completarea trupei de copii, iar apoi va incepe lucrul la un nou proiect "Copiii pe scena".

Pentru mai multe informatii va rugam contactati: office@teatrulvienezdecopii.ro.
  592 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by