newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

Evenimentul caritabil "Balul Bucuriei" sustine copiii cu autism din centrele ATCA


PDF Print
A | a
E-mail
de | Luni, 23 octombrie 2017, 11:07 webReleases | Educatie

Balul Bucuriei Poster | Foto: ATCA
ATCA - Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata, organizatie non-profit dedicata recuperarii copiilor cu tulburari din spectrul autist, organizeaza a doua editie a Balului Bucuriei. Evenimentul caritabil va avea loc pe 17 noiembrie 2017 si este desfasurat in parteneriat cu Palatul Ghica Tei si Eldema Events.

Balul Bucuriei are scopul de a strange fondurile necesare terapiei de recuperare neuro-psihica a 139 de copii din centrele de terapie ATCA din Bucuresti, pentru anul 2018. La eveniment vor fi prezente personalitati din mediul de afaceri, diplomatic, cultura, arta, sport si divertisment.

Oricine isi doreste sa petreaca o seara eleganta, intr-o atmosfera de poveste, si sa sustina, in egala masura, o cauza caritabila, poate achizitiona un bilet de intrare a carui valoare este de 200 lei. Fiecare bilet cumparat asigura doua zile de terapie pentru un copil cu autism. Mai multe detalii despre inscrieri sunt disponibile aici http://atca.ro/balul-bucuriei-editia-2/ sau aici. - http://bit.ly/2yu3wMw .

Programul evenimentului va cuprinde un concert solo al Teodorei Buciu, castigatoarea concursului "Vocea Romaniei" 2016, dansuri contemporane ale balerinilor de la Arthur Murray Dance Centers, un recital de vioara electrica sustinut de Grazziela, momente artistice ale copiilor din centrele ATCA.

Balul Bucuriei va continua cu Licitatia Bucuriei - invitatii vor putea achizitiona prin licitatie obiectele donate cu generozitate de galeria de arta Artmark, atelierul Wagner Arte, Bookletta, actrita Dorina Lazar, istoricul Georgeta Filitti, pictorul Nicolae Blei, pictorita Ana Nicolau, dirijorul Tiberiu Soare, jucatorul de fotbal Ciprian Marica, echipa nationala de fotbal si alti reprezentanti emblematici ai sportului romanesc.

Amfitrionii evenimentului vor fi Veronica Soare, remarcabila sustinatoare a cauzelor sociale, si actorul Silviu Biris, indragitul actor al Teatrului National Bucuresti.

Fondurile stranse in cadrul Balului Bucuriei prin intermediul licitatiei, biletelor de participare, donatiilor si  sponsorizarilor vor asigura continuarea programelor de terapie recuperatorie in anul 2018, pentru cei 139 de copii. Balul Bucuriei ofera sansa unei vieti mai bune pentru fiecare copil cu autism din centrele ATCA.

In urma primei editii a Balului Bucuriei, care a avut loc in 2016, au fost stranse fonduri in valoare de 40.000 de lei, suma fiind folosita in cursul acestui an pentru a sustine recuperarea copiilor cu autism cazuri sociale din centrele ATCA si pentru achizitionarea de licente pentru testele clinice ADOS (instrument esential de diagnostic pentru autism).

Despre ATCA


Infiintata in 2008, ATCA - Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata a devenit un standard profesional prin rezultatele remarcabile in programele de interventie pentru copiii cu tulburari comportamentale si din spectrul autist si s-a specializat in domeniul de formare a terapeutilor ABA (Applied Behavior Analysis) din Romania. MISIUNEA ATCA este de a sprijini prin terapie specializata (1:1) recuperarea copiilor care sufera de tulburari comportamentale de nivel mediu (ADHD si ADD) sau sever (Autism) si de a oferi cursuri de formare, metodologii si instrumente actuale, dovedite stiintific ca fiind cele mai eficiente in indrumarea si managementul tulburarilor de comportament. Cursurile de formare se adreseaza tuturor celor implicati in dezvoltarea copiilor atipici: parinti, profesori, educatori si terapeuti.
  612 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by