newsletter rss
HotNews.ro

Noile culori pentru pictura pe materiale textile de la Colorit


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Vineri, 1 septembrie 2017, 12:40 webReleases | Educatie

Capture | Foto: webPR.ro
In ultima perioada, s-a constatat un interes asupra picturii pe materiale textile si o atentie tot mai mare pentru achizitionarea articolelor de pictura de calitate, care sa dainuie pe orice material textil. De altfel, oamenii sunt din ce in ce mai originali cu propriile haine, accesorii si chiar obiecte din propria locuinta si le ofera o nota colorata personala. Colorit isi indreapta atentia catre aceasta cerere si le aduce atat pasionatilor de pictura, cat si amatorilor de culori o gama tot mai variata de articole si materiale destinate acestei tehnici.

Tehnica picturii pe textile este cunoscuta ca fiind o metoda neconventionala de redare a propriei imaginatii intr-un mod util si practic si asta a constat-o si Colorit, in urma cererilor din partea clientilor. "In ultimii ani, se constata o cerere tot mai mare de culori pentru pictura pe materiale textile. In acest moment, Colorit ofera o gama diversificata de materiale destinate acestei tehnici. Astfel, am inclus, de curand, culorile textile de la brandul Vallejo, culori utilizate in multe ateliere din Romania si din afara. Acestea se diferentiaza prin rezistenta de care dau dovada dupa fiecare spalare si prin faptul ca nu necesita fixarea cu fierul de calcat. De asemenea, tot de la acelasi brand, Colorit a introdus si culori expandabile (Vallejo Expand) destinate picturii pe textile, culori care au proprietatea de a capata volum dupa aplicarea unui fier de calcat incins pe dosul materialului"€, declara Nicolae Soanea, manager de vanzari Colorit.

Vallejo este un brand prezent pe piata inca din 1965 si este specializat pe culori acrilice si nu numai, deosebindu-se pentru atentia acordata calitatii produselor. De asemenea, de curand, Colorit ii intampina pe clienti, in speciali pe cei mai juni in arta plastica, cu noi produse din gama de culori acrilice de la Renesans A'Kryl si anunta ca vor mai veni cu noi produse pentru pictura pe materiale textile, in special de la noul brand inclus in catalog, Vallejo.

Colorit, un catalog online destinat produselor cu care arta se concepe, aduce cu fiecare articol si material de pictura, modelaj, grafica, mestesug pasiunea pentru arta. Articolele vaste din catalog indeplinesc cu brio cerintele pietii si se incadreaza in cele mai exigente cerinte de pe piata. Magazinul are peste 20 de ani de experienta in comertul materialelor din acest domeniiu si ii asteapt pe clienti si in magazinele fizice.
  141 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by