newsletter rss
HotNews.ro

Points of You Romania da valoare creativitatii


PDF Print
A | a
E-mail
de AdrianaCocirta | Vineri, 17 martie 2017, 13:33 webReleases | Educatie

logo POY | Foto: webPR.ro

In 2017 exista noi trenduri in mediul de business, in special in ceea ce priveste dinamica angajatilor si a productivitatii acestora. Pronosticurile pentru aceasta perioadă se axeaza pe actiunile preluate de catre companii in vederea cresterii eficientei la birou si maximizarii randamentului in randul departamentelor cheie ale companiilor. In acest sens, se iau masuri pentru stimularea gandirii critice si transformarea intr-o abilitatea aplicata in mediul profesional.

Atentia care se acorda creativitatii se datoreaza utilitatii in rezolvarea provocarilor profesionale, identificarea solutiilor potrivite si generarea ideilor inovatoare, independent de mediul de activitate sau de industria in care o companie activeaza. Tehnicile din spatele gandirii creative au la baza principii complexe menite sa genereze rezultate imediate si se aplica pentru identificarea unor perspective diferite asupra problemelor. Pentru alegerea corecta a tehnicilor si asigurarea utilizarii adecvate a acestora, profesionistii de la Points of You Romania incurajeaza crearea unui proces care sa determine cele mai bune rezultate.

Points of You a creat un kit de instrumente care sa poata fi utilizate in companii pentru diverse activitati de grup, precum brainstorming. Atunci cand echipa se afla intr-un blocaj creativ (fie ca vorbim de industriile creative sau despre oricare alta), compania poate folosi cu succes Punctum intr-un proces simplu de 15 minute care are drept efect deblocarea gandirii creative. De asemenea, specialistii recomanda intrumentele Punctum sau The Coaching Game pentru ca sunt eficiente in orice teambuilding ca ice breaker, astfel încat sa se asigure participarea activa a fiecarui membru.

In completare, se propun jocurile de rol in care se folosesc cele 2 instrumente pentru dinamizarea si fluidizarea comunicarii intre angajati si familiarizarea cu rolurile fiecarui membru din echipa. Metoda Points of You este indicata pentru activitatile de grup sau in intalnirile unu la unu intrucat ajuta la integrarea celor 2 emisfere cerebrale in procesul de lucru, iar alaturi de The Coaching Game aduce la suprafata conflictele latente care trebuie revolvate pentru eficientizarea lucrului in echipa. 

Pentru mai multe informatii, ne gasiti oricand pe www.points-of-you.ro, la adresa de e-mail hello@points-of-you.ro, dar si la telefon: 0745 01 85 84 – Loredana Sandulache, Training Manager. 

  58 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by