newsletter rss
HotNews.ro

Liceenii constanteni descopera beneficiile Coachingului


PDF Print
A | a
E-mail
de MirelJozsa | Miercuri, 15 martie 2017, 1:34 webReleases | Educatie

eveniment coaching constanta | Foto: webPR.ro
In perioada martie - mai 2017, clasele de liceu din Constanta pot beneficia gratuit de o ora de dezvoltare personala. Tinerii au ocazia sa descopere direct, prin tehnici specifice de coaching, beneficiile dezvoltarii personale aplicate pentru imbunatatirea performantelor scolare si pentru orientarea in cariera. Inscrierile sunt facute de diriginti la adresa: http://coachultau.ro/evenimente/promovarea-coachingului-liceele-constantene/

Evenimentul urmareste sa faca cunoscute beneficiile coachingului in randul tinerilor si a profesorilor. Fiecare prezentare are un format de atelier, astfel incat participantii experimenteaza mai intai beneficiile si apoi teoria.

Coachingul este un parteneriat prin care clientul este incurajat si provocat sa isi descopere cele mai bune solutii pentru obiectivele sale. Metoda este orientata in special spre ce functioneaza si spre ce poate sa fie optimizat. Prin acest demers clientii invata sa isi acceseze resursele interioare de care au nevoie si sa ajunga cat mai repede si cat mai usor unde doresc.

Una dintre motivatiile acestei campanii este cresterea promovabilitatii la examenul de bacalaureat. In 2016 mai mult de 43% dintre elevii de clasa a XII-a din Constanta au picat bacalaureatul. Motivele pentru aceasta situatie sunt multiple si diferite de la caz la caz. Cele mai comune probleme care stau in calea unor performante optime sunt:
- un mediu social (familie) care nu ofera suport tanarului ca sa se poata preocupa si de scoala,
- o relatie profesor-elev neplacuta
- si lipsa unei viziuni de viitor a tanarului (cariera).
Astfel evenimentul incurajeaza, ca in loc sa cautam vinovati sau sa asteptam ca ceilalti sa se schimbe, sa descoperim ca schimbarea este in mainile fiecaruia dintre noi.

Campania este initiata de Mirel Jozsa - Coach NLP acreditat de de ICI (Asociatia Internationala a Institutelor de Coaching) si Society of NLP.
website: http://coachultau.ro
  37 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by