newsletter rss
HotNews.ro

Bayer Romania lanseaza LIFE & Science Talks, o punte intre doua sisteme: invatamantul universitar si mediul de afaceri


PDF Print
A | a
E-mail
de bdr | Miercuri, 22 februarie 2017, 15:51 webReleases | Educatie

Bayer1 | Foto: webPR.ro
Bayer Romania lanseazaƒ LIFE & Science Talks, o serie de conferinte lunare, in care specialisŸtii din cadrul Bayer Romania sŸi studenti ai facultatilor din domeniul sžtiintelor Vietii, au ocazia de a se intalni sŸi a discuta despre principalele teme de interes pentru viitorii absolventi. Totul, la sediul din BucuresŸti, unde participantii pot experimenta, pentru cateva ore, ce inseamna saƒ faci parte dintr-o companie de talia Bayer.


 


INOVATIE & EDUCATIE


«Cel mai bun transfer de cunosŸtinte este de la un actual profesionist, la un viitor profesionist. LIFE & Science Talks este, practic, o punte intre douaƒ sisteme -€“ invataƒmantul universitar sŸi mediul de afaceri. Prin acest proiect vrem saƒ oferim studentilor informatii atractive, de ultima ora, care saƒ le permitaƒ saƒ isŸi faca o imagine cat mai claraƒ despre domeniul in care urmeazaƒ sa profeseze. Este o componentaƒ esenrialaƒ, prea putin valorificataƒ panaƒ in prezent. LIFE & Science Talks este un prim pas spre generatii mai bine informate sŸi conectate la realitatea mediului de lucru» spune Ruxandra Pirojoc, Director de Comunicare Bayer Romania sŸi Bulgaria.Proiectul LIFE &Science Talks a debutat pe 31 ianuarie 2017 cu o prezentare despre inovatia in agriculturaƒ, sustinutaƒ de caƒtre Sorin Daraban, Marketing Manager in cadrul Diviziei Bayer Crop Science.Exista succes fara etica?


Pe 22 februarie, studenti la Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Medicina si Farmacie si de asemenea Drept au putut afla despre standardele de etica si complianta care fac din Bayer o companie de succes de peste un secol, despre rigorile existente atat la nivel global cat si pentru fiecare angajat in parte, dar si riscurile pe care nerespectarea acestora le presupune. Mentor le-a fost Mihai G. Popa, Country Head of Law, Patents and Compliance in cadrul Bayer Romania: «Performantele si inovatia Bayer in domeniul Stiintelor Vietii sunt recunoscute la nivel global, insa nu de fiecare data ne dam seama de exigentele pe care compania trebuie sa le respecte in cele mai mici detalii. A face parte dintr-o companie precum Bayer aduce cu sine nu doar satisfactii si provocari profesionale, ci si responsabilitati pe masura, pentru ca viziunea companiei este strans legata de integritate. Cred ca prezentarea ofera studentilor un punct de vedere <din interior> ce le va fi util in viitorul parcurs profesional».


 

LIFE & Science Talks face parte din seria proiectelor educationale derulate de catre Bayer in Romania, cu scopul de a trezi interesul elevilor si studentilor fata de invatare si stiinta, ca premisa pentru o viata mai buna.  Sistemul educational din Romania ofera studentilor o baza teoretica solida. Companiile analizeaza insa din perspectiva practica abilitatile potentialilor angajati. Cum se pot intalni cele doua viziuni, aparent diferite? Prin platforme precum LIFE & Science Talks, initiata de Bayer Romania.

  112 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by