newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cursuri de teatru si imbunatatirea comunicarii pentru copii si adolescenti


PDF Print
A | a
E-mail
de Fundatia Calea Victoriei | Vineri, 10 februarie 2017, 16:26 webReleases | Educatie

cursuri pentru copii si adolescenti | Foto: webPR.ro

Scoala de Arte si Maniere deschide inscrierile la cursurile de teatru si dezvoltare personala pentru copii si adolescenti.

Socializarea, exprimarea libera, fara timiditate, a gandurilor si dorintelor personale, joaca si creativitatea sunt lucruri pe care le incurajam la atelierele de actorie, vorbire in public pentru adolescenti, storytelling sau improvizatie. Vei gasi in programul nostru activitati relaxante, care stimuleaza imaginatia, dezvolta vocabularul si obisnuinta de a comunica dezinvolt cu cei din jur.

 

Atelierele Scolii de Arte si Maniere se intampla sambata, la sediul din strada Popa Soare, numarul 40, o casa prietenoasa unde copiii au ocazia sa cunoasca actori si traineri profesionisti.

 

Uite care sunt atelierele pe care le planuim:

 

Curs de VORBIRE IN PUBLIC PENTRU ADOLESCENTI (12-16 ani), cu Iulia Ivanov, din 18 februarie, ora 11.00 - Participantii pot exersa intr-un mediu prietenos tehnicile care ii vor ajuta sa treaca peste emotiile resimtite la școala, in fata unor persoane necunoscute sau chiar la examen.

 

Primii pasi in ACTORIE pentru copii (4-6 ani), cu Smaranda Caragea, din 18 februarie, ora 11.30 - Prin joc și diverse exercitii, cei mici vor pune la lucru imaginatia și energia debordanta de care dispun pentru a dobandi putere de concentrare, dezvoltarea limbajului și a capacitatii de a actiona.

 

Atelier de STORYTELLING pentru copii (8-12 ani), cu Marcela Andrei, din 18 februarie, ora 15.00 - Copiii invata despre lumea din jur cu ajutorul poveștilor. Acest atelier ii ajuta sa inteleaga structura unei povesti, sa analizeze un mesaj anume si sa deprinda obisnuinta de a se exprima clar si coerent.

 

Atelier de IMPROVIZATIE PE TEXT pentru copii (7-12 ani), cu Smaranda Caragea, din 25 martie, ora 11.30 - Descifrarea unui text la prima vedere ii poate stimula pe cei mici sa descopere legaturile logice cauza-efect dintre actiuni, sa analizeze o situatie, personaje și chiar dimensiunea morala a unor intamplari.

 

Chiar daca are deja diminetile de sambata ocupate, copilul sau adolescentul tau poate experimenta cursurile pe care i le propunem. Scrie-ne pe contact@victoriei.ro si putem organiza un eveniment sau o serie speciala de curs pentru un grup mai mare sau chiar pentru programul Scoala Altfel.


Scoala de Arte si Maniere reprezinta proiectul de cursuri interactive in domenii umaniste pentru copii initiat de Fundatia Calea Victoriei.

  40 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings