newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Business Flex genereaza productivitate in mediul de afaceri


PDF Print
A | a
E-mail
de AdrianaCocirta | Joi, 2 februarie 2017, 16:29 webReleases | Educatie

Points of You Romania a introdus, incepand cu anul 2017, programul Business Flex dedicat mediului de afaceri, al carui scop principal este acela de a eficientiza productivitatea echipelor din cadrul companiilor si de a facilita comunicarea din mediul de business. Activitatile training-ului exercita un impact semnificativ asupra participantilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a descoperi noi modalitati de utilizare a resurselor interne si externe ale mediului profesional. 

Programul este special conceput pentru orice trainer, coach, manager, specialist in resurse umane sau freelancer care lucreaza cu echipe, punctand elementele necesare pentru livrarea mesajelor dorite. Instrumentele facilitatoare sunt Punctum si The Coaching Game, respectiv metoda Points of You, care pot fi folosite atat pentru brainstorming, negociere si coeziunea echipei in cadrul activitatilor de teambuilding, de debriefing, cat si in sedintelele cu echipa sau in intalnirile 1 la 1. Beneficiile utilizarii corecte a acestora constau in schimbarile produse la nivelul comunicarii si a coeziunii echipei care determină un randament crescut al companiei prin furnizarea de servicii la cele mai inalte standarde. Schimbarea perspectivelor de lucru si crearea contextului potrivit pentru gandire strategica si creativa in spatiul profesional vor imbunatati dinamica participantilor in raport cu colegii, dar si cu compania.

 Sustinerea activitatilor va fi realizata de catre trainerii profesionisti Points of You Romania, iar in urma accesarii programului Business Flex, participantii vor putea folosi instrumentele Points of You pentru a lucra la nivel intern cu toate departamentele companiei.


Programul propune o prima sesiune de 4 ore alcatuita dintr-o etapa de conectare si deschidere catre comunicare si o a doua etapa de punctare a aspectelor care fac subiectul training-ului. Pentru mai multe informatii, ne gasiti oricand pe www.points-of-you.ro, la adresa de e-mail hello@points-of-you.ro, dar si la telefon: 0745 01 85 84 – Loredana Sandulache, Training Manager. 

  25 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings