newsletter rss
HotNews.ro

Sedinte individuale pentru implementarea metodei Points of You


PDF Print
A | a
E-mail
de AdrianaCocirta | Marţi, 31 ianuarie 2017, 16:02 webReleases | Educatie

sedinte individuale | Foto: webPR.ro
Incepand cu 2017, Points of You Romania a introdus un element de noutate in cadrul certificarilor Train the Trainer: 3 sesiuni individuale, a cate o ora fiecare (pe Skype), de consultanta pentru integrarea conceptului Points of You in activitatea profesionala a fiecarui participant. Aceasta schimbare s-a produs pe fondul nevoii participantilor la certificare de a internaliza metoda Points of You si de a identifica modalitati practice prin care vor putea folosi instrumentele (Punctum si The Coaching Game) si aplica tehnicile dobandite, fie ca este vorba despre rezolvarea conflictelor in familie sau despre eficientizarea comunicarii in departamentul de vanzari din companie.

Odata cu participarea la certificarea de pe 4 februarie 2017,  in cadrul sesiunilor de 1 la 1 cu Oana Niculae (Trainer Certificat si Country Leader Points of You Romania), trainer-ii vor putea adresa orice intrebare si vor primi raspunsuri complete si detaliate care sa aduca claritate asupra felului in care aceste instrumente pot fi utilizate astfel incat sa genereze efectele dorite. Mai mult decât atat, cei care au participat la workshop vor avea parte de asistenta Country Leader-ului in cadrul sesiunilor de 1 la 1 in care vor putea aprofunda oricare dintre elementele specifice ale instrumentelor sau ale metodei si vor putea discuta despre cum pot folosi, in mod eficient, si celelalte bonificatii pe care le primesc automat in urma certificarii.

Mai multe detalii despre instrumente si certificari se gasesc pe www.points-of-you.ro, la adresa de e-mail hello@points-of-you.ro, dar si la telefon: 0745.01.85.84 – Loredana Săndulache, Training Manager.

Points of You este o companie de top in domeniul training-ului si al dezvoltarii personale care a creat o serie de instrumente profesionale, sub forma unor jocuri inspirationale, care sunt folosite la nivel individual sau cu echipe si grupuri de către profesionisti si organizatii de pe Glob. Metoda Points of You este folosita de peste 150.000 de oameni din 147 de tari ale lumii si este prezentata de mai mult 150 de traineri certificati. Pana in prezent, peste 1 milion de oameni beneficiaza de efectele sale surprinzatoare.
  26 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings