newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Comportamentul utilizatorilor ce se pregatesc online pentru permisul de conducere


PDF Print
A | a
E-mail
de Antoni0 | Joi, 5 ianuarie 2017, 16:27 webReleases | Educatie

Odat.ro a creat si publicat o serie de informatii sub forma unui infografic care prezinta utilizatorilor statistici relevante privind comportamentul persoanelor care acceseaza site-ului. Infograficul realizat contine procente si informatii structurate privind subiecte precum locul si tara din care site-ul este accesat, platformele de pe care utilizatorii acceseaza site-ul, rata de succes la completarea chestionarelor, procentele de utilizatori din diverse tari sau judete si procentul de utilizatori care folosesc anumite materiale sau tehnici de invatare.


Localitatea sau tara de unde se acceseaza site-ul Odat.ro


Cel mai mare procent de utilizatori (93.7 %) acceseaza site-ul www.Odat.ro din Romania. Restul de 6.3% a utilizatorilor provin din strainatate si in special din tari precum Anglia, Germania si Italia. Acest procent este in continua crestere ceea ce denota faptul ca multi doritori de carnet care stau pe o perioada limitate in afara teritoriului Romaniei doresc sa se intoarca si sa sustina examenul pentru obtinerea carnetului in tara. Cel mai mare numar de utilizatori provin din Germania, respectiv 23.7%, Italia cu 18.1% si din Anglia cu 15.7%. Un numar mare de romani se gaseste si in tari precum Spania si Franta, dar aici procentul de utilizatori care acceseaza Odat.ro este de doar de 7,4 % si 7.0%. In Moldova, numarul utilizatorilor este si mai mic, respectiv 3.6%.


Nici din punct de vedere teritorial in interiorul tarii utilizatorii nu sunt impartiti in mod egal. Statisticile efectuate pe judete arata ca Bucurestenii sunt cei mai interesati de completarea de chestionare online pentru obtinerea carnetului de soferi. Un procent de 19.55% acceseaza site-ul din Bucuresti, in Iasi un procent de 5.1% si Timis cu 4.03%. Printre judetele de unde Odat.ro este cel mai slab accesat cu un procent sub 1% sunt Ialomita cu 0.39%, Harghita cu 0.3% si Covasna cu 0.14%.


Platformele de pe care se acceseaza Odat.ro


Infograficul prezinta informatii referitoare la platforma de chestionare pentru care Odat.ro este accesat. Procentele arata ca utilizatorii acceseaza in mod masiv si cu un procent de 75% site-ul de pe platforma traditionala si anume desktopul. Se observa totusi o crestere lenta dar constanta a platformelor precum telefonul mobil si tablete, numarul de utilizatori care acceseaza site-ul de pe aceste dispozitive mobile fiind momentan 17.1% (telefoane) si 8.8% (tableta). Procentele care determina accesarile de pe dispozitive mobile sunt in constanta crestere datorita numarului mare de tineri care doresc sa obtina carnet de conducere dar au timp liber limitat, preferand dispozitivele mobile care permit accesarea rapida.


Rezultatele obtinute in urma rezolvarii de chestionare online


Vizitatorii Odat.ro intra pe site in principal pentru rezolvarea de chestionare DRPCIV online. Statisticile prezente in infografic arata ca dintre toti vizitatorii site-ului care rezolva chestionare doar 30.7% sunt admisi si 69.3% respinsi. Persoanele considerate admise rezolva corect in medie un numar de 23.5 intrebari pe cand cei respinsi rezolva corect 15.6 intrebari.


In 2015, un procent de 0.3% dintre utilizatori au folosit manualul publicat in format electronic de site-ul Odat.ro „Codul Rutier Mura in Gura” si un procent de doar 10% s-au folosit de sectiunea speciala „Chestionarul zilei”, care prezinta o serie de intrebari capcana special alese in functie de dificultate. Un procent de 78% dintre persoanele care au studiat dupa manualul „Codul Rutier Mura in Gura”, au fost considerat admisi la testele oficiale.


Despre Odat.ro


Odat.ro este un site de chestionare DRPCIV online special creat pentru doritorii de carnet de toate varstele cat si pentru persoanele care poseda deja permis.

Site-ul se concentreaza pe punerea la dispozitie a unor metode si materiale de studiu in format electronic care sa ofere utilizatorilor informatia de care acestia au nevoie pentru a promova cu succes testarile oficiale. Utilizatorii site-ului Odat.ro pot rezolva chestionare online cu intrebari oficiale pentru toate categoriile de carnet, isi pot testa cunostintele cu chestionare dificile din categoria ”Chestionarul zilei” si pot studia cu ajutorul manualului electronic ”Codul Rutier Mura in Gura”

  118 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings