newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Certificare Points of You Train The Trainer, 21 ianuarie 2017


PDF Print
A | a
E-mail
de AdrianaCocirta | Joi, 5 ianuarie 2017, 15:18 webReleases | Educatie

TTT 21 ian | Foto: webPR.ro

Points of You Romania organizeaza o noua Certificare Train the Trainer pe 21 ianuarie 2017, la Hotel Novotel, București. Workshop-ul este  conceput pentru traineri, manageri, profesori, coachi, psihologi, terapeuti, lideri de echipa, facilitatori, formatori, consultanti organizaționali care isi doresc o extindere a trusei lor de instrumente profesionale si sunt interesati de introducerea unor elemente noi si neasteptate in activitatea lor profesionala

Acest workshop experimental va oferi o perspectiva noua participantilor si ii va invata cum sa utilizeze instrumentele Points of You cu scopul de a aduce plus valoare in sedintele de training si coach-ing. Participantii vor experimenta si vor invata cum sa descopere diferentele care impiedica oamenii sa creeze legaturi autentice, sa initieze puncte de vedere diferite cu ajutorul metodei Points of You, sa fie mai eficienti in interactiunea cu echipe si grupuri folosind instrumentele si metoda noastra de lucru, sa angreneze oamenii in conversatii bazate pe incredere, respect si sensibilitate, ss aplice gandirea strategica si creativa in activitatea profesionala si sa adapteze instrumentele noastre oricarui continut, obiectiv sau public tinta.

            Investitia pentru participarea la acesta Certificare Internationala este de 2.198 lei (TVA inclus), care include coffee-break-uri, masa de pranz, setul de lucru format din cele 2 instrumente de lucru Points of You (jocurile „The Coaching Game" si „Punctum" - varianta in limba romana sau engleza), 3 sesiuni individuale, a cate o ora fiecare (pe Skype), de consultanta pentru integrarea conceptului Points of You in activitatea profesionala a fiecarui participant. Early Bird: -15% pentru inscrieri pana la 13 ianuarie 2017!


Pentru mai multe informatii, ne gasiti oricand pe www.points-of-you.ro, la adresa de e-mail hello@points-of-you.ro, dar si la telefon: 0745 01 85 84 – Loredana Sandulache, Training Manager. 

  27 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings