newsletter rss
HotNews.ro

webPR:Taberele educationale in UK, primul pas pentru a ajunge student la Oxford, Cambridge sau Londra


PDF Print
A | a
E-mail
de | Joi, 1 decembrie 2016, 10:51 webReleases | Educatie

Bromsgrove_IntegralEdu | Foto: Hotnews
Doua dintre cele mai prestigioase licee din Marea Britanie vor porni intr-un tur de scouting in tara vizand  tineri potriviti si interesati  de sistemul educational britanic, fie ca vorbim de scoli, licee sau universitati.

Reprezentantii Bromsgrove School, d'Overbroeck's College si EduTaberelor Bucksmore Education vor  incepe cautarile in Bucuresti, pe 5 decembrie si isi vor continua periplul in Brasov, Targu-Mures, Cluj-Napoca si Timisoara. Evenimentul este unic in Romania si este organizat de consultantul educational IntegralEdu, oferind posibilitatea tinerilor si familiilor acestora sa obtina informatii despre sistemul  educational din Marea Britanie si oportunitatile de acolo, direct de la reprezentantii institutiilor respective.

"Institutiile educationale din Marea Britanie realizeaza de la an la an potentialul urias pe care il au tinerii din Romania si din acest motiv au abordari din ce in ce mai deschise si mai apropiate fata de acestia, mergand sa-i cunoasca personal in orasele natale, atat pe ei cat si familiile lor. Acesta este unicitatea evenimentului pe care il organizam intre 5 si 9 decembrie in Bucuresti si inca 4 orase importante din tara. Cele doua licee vor prezenta programele de tabere educationale prin care copiii si adolescentii ajung sa se acomodeze cu sistemul de invatamant britanic, cu profesorii si materiile de studiu, in conditiile in care doresc sa acceada mai departe la studii universitare. De pilda, d`Overbroeck`s, parte a Oxford International Group,  organizeaza aceste tabere educationale in campusuri universitare celebre de la Oxford, Cambridge si Londra, aceste programe fiind adevarate trambuline pentru cei care doresc sa studieze mai departe la universitatile celebre din orasele respective. Din datele si experienta noastra, cei care au accesat astfel de pachete educationale si-au maximizat consistent sansele de a fi acceptati ulterior in sistemul universitar britanic", declara Teodora Raducanu, Manager Departament Licee in Strainatate la IntegralEdu.

Evenimentul organizat de IntegralEdu este denumit Top Education Tour tocmai pentru ca isi propune sa selecteze cei mai potriviti tineri pentru institutiile educationale de top participante.

Top Education Tour
va incepe la Bucuresti pe 5 decembrie (hotel Sheraton) si va continua la Brasov - 6 decembrie (hotel Kronwell), Targu Mures - 7 decembrie (hotel Plaza V Executive), Cluj-Napoca - 8 decembrie (hotel Ramada), Timisoara - 9 decembrie (hotel Timisoara). Pentru fiecare oras, evenimentul se va desfasura incepand cu ora 17.00 cu o prezentare dedicata celor interesati de studii universitare in domeniile fashion si design, urmand ca de la ora 18:30 sa inceapa evenimentul dedicat celor interesati de programe gimnaziale si liceale sau de EduTabere la institutii de invatamant de top din strainatate.

"Este un efort unic pe care aceste institutii din Marea Britanie il fac in tara noastra si, din acest motiv, este bine ca cei interesati sa nu rateze participarea, pentru ca nu sunt frecvente aceste oportunitati. In plus, la Top Education Tour vom lansa si cataloagele cu taberele educationale pentru 2017, unde avem pregatite cateva mii de oferte pentru toata Europa, SUA si Canada", precizeaza Teodora Raducanu.


Premiera pentru tinerii pasionati de design si fashion: una din cele mai prestigioase universitati europeane de profil - IED, vine in RomaniaTop Education Tour mai vine cu o premiera, si anume prezenta la eveniment a Istituto Europeo di Design (IED).  IED este universitatea care livreaza de peste 50 de ani specialisti in industria modei si design-ului, la nivel mondial, fiind prezenta cu universitati in marile centre de fashion si design din Italia, Spania si Brazilia.

"Tinerii care sunt interesati sa lucreze in industria de fashion si design la nivel mondial, pot alege studiile universitare la IED, iar pentru aceasta pot veni sa discute direct cu reprezentantii universitatii la Top Education Tour. Este o premiera pentru Romania faptul ca o universitate atat de prestigioasa alege sa parcurga atatea orase din tara, in cautare de tineri talentati, care doresc o cariera internationala in aceasta industrie", precizeaza Ana Maria Papp, Manager Departament Universitati in Strainatate, IntegralEdu.


Despre IntegralEdu

IntegralEdu este cel mai important consultant educational din Romania pentru studii in afara tarii. Grupul de firme INTEGRAL are o experienta de peste 24 de ani in consilierea elevilor, parintilor si a tuturor celor interesati de alegerea celor mai bune programe educationale si institutii de invatamant din strainatate, studii gimnaziale, liceale, universitare si centre de limbi straine. Prezenta in Romania din anul 2008, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanta in educatie la nivel local si reprezinta peste 300 de institutii de invatamant de top din Europa si SUA. IntegralEdu organizeaza cele mai mari targuri de consultanta educationala pentru studii in strainatate in cadrul carora elevii, studentii si parintii acestora au ocazia sa intalneasca reprezentantii unor scoli si universitati de prestigiu din intreaga lume. Pentru mai multe informatii puteti accesa www.Integraledu.ro, www.worldeducation.ro si pagina de FB www.facebook.com/Integraledu.ro
  3341 vizualizariWebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings