newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Mosul ECDL e pe drum. Au inceput inscrierile la Scoala care daruieste


PDF Print
A | a
E-mail
de ecdlromania | Marţi, 29 noiembrie 2016, 17:15 webReleases | Educatie

Au inceput inscrierile la Scoala care daruieste. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, ECDL ROMANIA promoveaza si sprijina initiativele umanitare organizate de elevi si profesori in scolile din invatamantul preuniversitar din toata tara. Inscrieri pana pe 12 decembrie 2016.

Spuneti ce fapte bune pregatiti de Sarbatori impreuna cu profesorii si elevii vostri si Mosul ECDL poate sa vi se alature! 

Toti levii si profesorii din Romania care desfasoara proiecte cu acte de caritate in perioada Sarbatorilor de Iarna ce urmeaza, pot inscrie actiunile lor pana cel tarziu pe 12 decembrie 2016 pe e-mail marketing@ecdl.ro si ECDL ROMANIA va promova online evenimentele. Promovarea online poate conduce la sustinerea unora dintre beneficiarii proiectelor.

Impreuna ii putem determina pe ceilalti sa devina mai buni.

 

La Scoala care daruieste pot participa toate scolile si gradinitele din invatamantul preuniversitar din Romania.

Proiectele trebuie sa reflecte acte de caritate desfasurate in folosul comunitatii.

Transmiterea descrierilor proiectelor pe marketing@ecdl.ro se face exclusiv in perioada 21 noiembrie – 12 decembrie 2016 si trebuie sa cuprinda sumar numele proiectului, scoala, echipa, beneficiarii proiectului, activitatile desfasurate si datele de contact.

 

Scoala care daruieste este o initiativa ECDL de traditie, care a inceput cu sase ani in urma si urmareste promovarea si sustinerea initiativelor umanitare organizate de elevi si profesori cu ocazia Sarbatorilor de Paste sau de Iarna, in scolile din intreaga tara. Scoala care daruieste a ajuns in prezent la editia a XIII – a si a oferit posibilitatea de a cunoaste sute de scoli, care se implica activ in comunitate, reusind sa sparga barierele educatiei conventionale si sa insufle spirit civic si responsabiltiate tinerilor pe care ii formeaza.


ECDL ROMANIA

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in 150 de tari si numara pana in prezent peste 14 milioane de persoane inregistrate in program.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 700 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

  32 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings