newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Invata cele mai noi tehnici la cursurile de make up de la DallesGO


PDF Print
A | a
E-mail
de suits | Luni, 29 februarie 2016, 15:58 webReleases | Educatie

DallesGO | Foto: webPR.ro
Cursurile de make up de la DallesGO iti ofera sansa sa inveti noi tehnici in ale machiajului si cum sa le pui pe acestea in practica, intr-un cadru profesionist, sub atenta supraveghere a unor profesori de renume din acest domeniu.

Daca ai o pasiune pentru acest frumos domeniu si care este intr-o continua crestere, DallesGO te asteapta cu cele mai complete cursuri de make up din Bucuresti.

Cursurile de make up iti ofera sansa de a te dezvolta ca make up artist invatand cele mai noi trucuri de la cei mai buni profesori. La DallesGO vei exersa tehnici noi cu ajutorul exclusiv al produselor oferit de MAC Romania si in plus, la finalizarea cursurilor de make up, vei beneficia de un card de reducere pentru aceste produse in orice magazin MAC din Romania. La inceput, vei invata cateva lucruri teoretice pentru a cunoaste cat mai bine aceasta arta, urmand ca apoi, de la un curs la altul, sa incepi sa pui in practica lucrurile invatate anterior. Vei invata cum trebuie sa arate un kit al unui make up artist si ce produse nu trebuie sa lipseasca niciodata din acesta. Apoi, vei lucra foarte multe tehnici de machiaj in creion pentru a deprinde multa dexteritate pentru ca dupa aceasta etapa, sa-ti fie mai usor sa machiezi perfect in armonie si contraste perfecte. Printre etapele cursurilor de make up de la DallesGO se regaseste si cea in care te vei pune la curent cu cele mai actuale tendinte in machiaj, pe care le vei invata si exersa aici. 

Astfel, pasiunea ta pentru machiaj se poate transforma foarte simplu si rapid intr-un job unde tu esti propriul sef. Avand in vedere ca domeniul are o crestere semnificativa pe piata, participarea la cursurile de make up este un „must” pe care nu trebuie sa-l ratezi. Principalul avantaj al jobului de make up artist este programul flexibil pe care il poti avea, avand in vedere ca aceste depinde numai de tine.

Profesorul de la cursurile de make up va fi cunoscutul make up artist Nick Barna. Acesta te va invata o multime de trucuri pe care le-a dobandit in cariera sa si iti va explica ori de cate ori este nevoie tot ce tu vrei sa afli pentru a deveni un make up artist adevarat.

Daca vrei sa participi si tu la cele mai complete cursuri de make up din Bucuresti, inscrie-te acum pe site-ul www.dallesgo.ro. De asemenea, daca doresti sa afli mai multe informatii poti suna la numarul de telefon 0769.041.711 sau poti trimite un email la info@dallesgo.ro. Vino la cele mai tari cursuri de make up din Bucuresti pentru a deveni un make up artist profesionist!
  140 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings