newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Taberele de limbi straine – o alegere pentru viitor


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Luni, 30 noiembrie 2015, 9:40 webReleases | Educatie

Taberele de limbi straine | Foto: Integral Programe Educationale
Vacanta de vara este cea mai asteptata perioada a anului, atat de catre copii cat si de catre parinti. Si da, intr-adevar, copiii au nevoie de o pauza de la anul scolar, de la programa incarcata, teme, teze si meditatii. Dar, ca parinte, esti constient de incontestabila importanta a modului in care se plamadeste viitorul copilului tau, iar educatia oferita este piatra de temelie. De aceea, este si cea mai importanta investitie. 

O varianta foarte placuta si benefica de valorificare a vacantelor copilului tau o reprezinta taberele de limbi straine in strainatate. Reprezentantii IntegralEdu - Consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate - spun ca „alegerea potrivita va determina ca investitia realizata sa atinga in intregime obiectivele propuse”. Totusi, optiunile numeroase reprezinta o adevarata provocare atunci cand vine momentul alegerii celui mai bun program pentru copilul tau. Aici intervin consultantii IntegralEdu care iti pot face recomandari personalizate, in functie de dorintele si pasiunile copilului, dar si de bugetul familiei.

Taberele de vara contribuie consistent la pregatirea copilului pentru admiterea viitoare la licee si universitati de prestigiu, la imbunatatirea nivelului de limbi straine, a cunostintelor din domenii variate, dar si la cultivarea pasiunilor care se pot tranforma in adevarate profesii.

O scoala de limbi straine, de informatica sau de actorie, fie ea desfasurata pe perioada vacantei de iarna sau de vara, aleasa cu sprijinul unui consultant in educatie, reuseste sa aduca la un numitor comun dorinta parintelui de a-si trimite copilul la studii, cu cea a copilului de a se distra. El poate juca fotbal, tenis sau golf, poate face trasee montane pe bicicleta, poate inota intr-un bazin olimpic, sau se poate dedica artei, participand, in acelasi timp, la zeci de ore de limba straina in cele doua, trei sau mai multe saptamani petrecute in tabara.

Pe langa consultantul care ajuta familia sa faca cea mai buna alegere, organizatia partenera care are grija de sederea copilului joaca un rol la fel de important. Centrele responsabile cu organizarea taberelor de vara pentru elevii internationali indeplinesc cerinte specifice, sunt supuse frecvent inspectiilor si asigura calitatea serviciilor. Astfel, acestea sunt acreditate de catre stat.

IntegralEdu are ca parteneri doar centre certificate de limbi straine din intreaga lume si ofera cursantilor si familiilor acestora serviciul telefon de urgenta 24 ore/zi, 7 zile pe saptamana. Astfel, parintii pot avea confortul emotional al sigurantei copilului. Mai mult decat atat, serviciile de consultanta sunt gratuite. In cazul taberelor individuale, copiii calatoresc cu serviciul de minor neinsotit, iar transferul de la aeroport la centrul de limbi straine este organizat de catre un reprezentant al centrului. 

Calitatea serviciilor este garantia celor peste 23 de ani de experienta in domeniu si numarului mare de copii care aleg in fiecare an tabere de vara prin IntegralEdu.

Pentru sezonul 2016, destinatiile preferate se anunta a fi Austria, Portugalia, Germania, Elvetia, Marea Britanie si America de Nord. Mai concret, vorbim de scoli ca: AMADEUS International School Vienna & NOBEL International School Algarve, BBIS Berlin Brandenburg International School, Aiglon College, La Garenne International School, d'Overbroeck's College, Cardiff Sixth Form College, Bromsgrove School, Abbey DLD College sau Kokomo School Corporation. Acestea sunt doar cateva dintre optiunile pe care familiile le au in alegerea programelor de vara sau a studiilor liceale.

Pentru a evidentia latura intens educationala a acestor tabere, IntegralEdu a creat programul EduTabere care include peste 300 de variante de tabere in Europa si America de Nord. Poti sa inveti limba chineza in Germania, dar tot acolo poti sa inveti si limba germana, avand in aceeasi perioada si ore de fotbal, calarie sau ciclism. De asemenea, IntegralEdu, prin agentia proprie de turism, ofera servicii de achizitionare a biletelor de avion si suport pe partea de planificare a calatoriei. Compania IntegralEdu, specializata pe servicii de consultanta privind studiile in strainatate, a trimis de-a lungul anilor peste 20.000 de copii la studii, fie in tabere, fie la liceu sau la universitate.

Daca doriti sa discutati personal cu reprezentantii centrelor de limbi straine va asteptam la World Education Fair - www.worldeducation.ro - Targ dedicat liceelor de elita si taberelor de vara din strainatate in perioada  5-6 Decembrie intre orele 11:00 - 16:00, in Bucuresti la Hotel Athenee Palace Hilton sau in Timisoara la data de  8 Decembrie  in incinta Hotelului Timisoara, in acelasi interval orar. In cadrul evenimentului veti primi noul catalog de EduTabere pentru vara 2016 si puteti beneficia de nenumarate reduceri.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  4292 vizualizariWebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by