newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Studiul in Elvetia - O cariera de succes in turism si management hotelier


PDF Print
A | a
E-mail
de | Joi, 19 noiembrie 2015, 10:34 webReleases | Educatie

Turism si management hotelier | Foto: Integral Programe Educationale
​Din ce in ce mai multi tineri din Romania se orienteaza catre o cariera in domeniul turismului sau al managementulul hotelier. Cele mai importante motive pentru o asemenea alegere sunt oportunitatile de pregatire, studiu si cariera in strainatate, precum si traditia formarii in asemenea domenii care a inceput odata cu ridicarea primelor hoteluri.

Unele dintre cele mai renumite universitati la nivel mondial in domeniile Tourism & Hospitality Management, Culinary Arts si International Business – Swiss Education Group – vine in Romania pentru a prezenta tinerilor interesati de o cariera internationala in aceste domenii oportunitatile si conditiile de studiu, procedurile de aplicare si admitere si deschiderea pe care o au absolventii universitatii, odata cu terminarea studiilor. Institutiile reprezentate urmaresc filosofia renumitului fondator al grupului de hoteluri Ritz, Cesar Ritz, recunoscut la nivel mondial drept pionier in domeniul hotelurilor de lux. Pasiunea, munca si inspiratia cu care si-a cladit cariera fara precedent se regasesc astazi si in programele de studiu pe care le ofera universitatile.

Seminariile de prezentare, sustinute de reprezentantul Cesar Ritz, dl. Goran Yordanov, sunt deschise publicului larg si vor avea loc in Bucuresti, Galati si Constanta dupa cum urmeaza:Bucuresti - 23 noiembrie, ora 18:30 la Hotel Mercure 

Galati - 25 noiembrie, ora 18:30 la Hotel Mercur

Constanta - 26 noiembrie, ora 18:30 la Hotel Ibis Participand veti afla despre construirea brandului personal, alegerea carierei si veti stii care sunt primii pasi catre succes. Participarea este gratuita si se face pe baza de inscriere pe website-ul www.integraledu.ro, in limita locurilor disponibile.

 

Cariere de succes incepute din timpul facultatii

Studentii universitatii fac practica platita pe perioada studiilor la cele mai mari lanturi hoteliere din lume cu care universitatea colaboreaza. Asta inseamna ca in momentul absolvirii, ei au deja experienta valoroasa in domeniu.

Pentru a veni in ajutorul studentilor, Swiss Education Group organizeaza International Recruitment Forum, targ de de joburi specializat. La acest targ bianual participa peste 60 de companii de top internationale, printre care se numara si Radisson, Hilton, Woods, Kempinski, Best Western, Holiday Inn, Hyatt, Fairmont, Grupul Accor, Mövenpick, Ritz-Carlton, Marriot si Shangri-La.

  3114 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Informatii (Joi, 19 noiembrie 2015, 11:15)

    Andreea [anonim]

    Nu apare nimic legat de acest eveniment pe site-ul indicat in articol. O mai buna informare sau actualizarea datelor in timp real. Sau era doar un praf in ochi pentru trimitere la link...
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by